Mitä mulle kuuluu?

-
Kävin tänään Turussa kirjoittamassa pääsykokeet ja olen olosuhteisiin nähden tyytyväinen suoritukseeni.

Olen kiitollinen itselleni tästä keväästä, siitä että uskalsin lähteä tavoittelemaan tätä unelmaa. Koulun, blogin ja pääsykokeisiin valmistautumisen yhdistäminen on ollut raskasta, mutta selvisin loppuun asti! Jos suoritukseni ei tänä vuonna riitä opintopaikan saamiseen, haen ensi vuonna uudestaan ja jatkan syksyllä aineen sivuaineopintoja.

Aloitan maanantaina harjoittelujakson erään kansainvälisen järjestön lakimiespalvelussa ja olen tästä johtuen päättänyt pitää huomisen ja lauantain vapaata kouluhommista. Yhteyshenkilöni sanoi että toukokuu on heillä kiireistä aikaa, joten haluan olla maanantaina mahdollisimman skarppina. Harjoitteluun meno jännittää, mutta yritän ajatella että olen menossa sinne nimenomaan oppimaan.

Huomisen vapaapäivän kunniaksi olen varannut itselleni ajan kosmetologille EkoPharma-kasvohoitoon (löysin tarjouksen Offerillan sivuilta). Ihoni on tällä hetkellä huonossa kunnossa ja sain lääkäriltä aknevoiteen sen hoitoon muutama viikko sitten. En kuitenkaan harmikseni pystynyt käyttämään voidetta, sillä ihoni on kuiva ja kasvoillani alkoi parin viikon käytön jälkeen olla näppyjen lisäksi ihottumaa. Voin sanoa ettei jälki ollut kaunista. Uskon että kosmetologilla käyti tekee hyvää ja nyt kun stressi vähenee, odotan ihon kunnon paranevaan itsestään.

Huomenna illalla lähdemme Johnnyn kanssa pitkästä aikaa Porvooseen viettämään viikonloppua. Odotan sitä että pääsen viettämään aikaa perheen kanssa ja halailemaan koiraa sekä kissoja. Luonnon lähellä olo tulee varmasti myös tekemään hyvää.


Toivottavasti sinulla on ollut hyvä viikko!

x: Nessa

8 kommenttia

 1. Voi että, toivotaan parasta pääsykokeiden suhteen– ei tosiaan ole helppoa keskittyä lukuihin jos ja kun on paljon muuta tekemistä!
  Ja viikonlopun suunnitelmat kuulostavat juuri hyvältä vastapainolta, oikein rentoa fiilistä sinne!

  VastaaPoista
 2. Mitä hait opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
 3. En yhtään ihmettele, jos ihosi reagoi, niin kiireiseltä kuulosti elämäsi :) Rentoutuminen ja kosmetologi varmasti auttavat.

  Vanhempi poikani oli myös Turussa pääsykokeissa :) Opiskelee jo yliopistossa, mutta nyt ( ei niin yllättäen ) toinen ala kiinnostaa.

  Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti poikasi pääsee kouluun johon haki! Ihanaa äitienpäivää!❤

   Poista
 4. Hei, ei liity tähän aiheeseen mutta mistä bannerikuvassa näkyvät korvakorut ovat? Ihastuin niihin ja tuollaiset haluaisin kesän juhliin. Aivan ihanat. Ps. Todella kiva blogi jota alan seurata jatkossakin. Tsemppiä että tulet valituksi kouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, korut ovat Glitterin viime vuoden mallistoa, toivottavasti sieltä löytyisi vielä saman tyylisiä!:) Kiitos kehuista ja onnen toivotuksista koulun suhteen, tulin niistä hyvälle mielelle!

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)