Häät: Hiukset ja meikki

-
* Postaus toteutettu yhteistyössä parturi-kampaaja ja meikkitaiteilija Salli Timlin kanssa

Kun menimme Johnnyn kanssa kihloihin syyskuussa 2015, tuntui siltä että elokuussa 2017 oleviin häihimme on ikuisuus. Nyt juhlapäiväämme on vajaa puoli vuotta jäljellä.

Olen ottanut häiden suunnittelun suhteen todella rauhallisen linjan, luultavasti sen takia etten koskaan ole ollut tyttö, joka haaveilee häistään. Hääpäivämäärän varmistuessa, oli Sallin varaaminen hiusten ja meikin tekoon, kuitenkin yksi "to do" listani ensimmäisistä asioista.

Toteutan tämän postauksen yhteistyössä hänen kanssaan!


Postaukset kuvat: Lupine Photoart

Ensimmäinen vinkkini tulevalle morsiamelle on, että häämeikin ja hiustentekoon kannattaa varata henkilö, jonka osaamiseen luotat.

Ammattilaisen tehtävään kuuluu morsiamen toiveiden huomioon ottamisen lisäksi, myös tämän auttaminen ja opastaminen sopivan häämeikin ja kampauksen löytämisessä. Salli kuvaa kuinka pienillä värimuutoksilla luomivärissä, voidaan korostaa silmien väriä ja kuinka oikean huulipunan avulla, hampaat saadaan näyttämään valkoisemmilta.

Oikeanlaisen meikin avulla voidaan myös korjata kasvojen pieniä epäsymmetrisyyksiä, esimerkiksi nenä ja suu on mahdollista saada näyttämään suoremmalta ja poskipäät korkeammilta.

Sallin mukaan tärkeimpiä asioita häämeikin luomisessa on symmetria ja "olosuhteet".


"Ihmisen silmät huijaavat omia kasvoja peilistä katsoessa, jolloin kasvot ja meikki näyttävät omaan silmään symmetrisemmältä, kuin mitä ne todellisuudessa ovat. Ihmiset näkevät symmetriset kasvot automaattisesti kauniimpana, joten vaikka morsiamella olisi toiveena vain kevyt meikki, niin kasvot saadaan näyttämään luonnonkauniilta panostamalla kasvojen symmetriaan.

"Olosuhteilla" tarkoitan sitä, että meikin täytyy ensinnäkin kestää koko tilaisuuden ajan siistinä, ja sen täytyy näyttää hyvältä joka kulmasta ja joka valaistuksessa. Jos hääparillä esimerkiksi on toiveena mustavalkoiset hääkuvat, on se otettava huomioon myös meikissä. Punaiset sävyt (esimerkiksi vahvan punaiset huulet tai poskipuna) näyttävät mustavalkoisena helposti mustalta, jolloin romanttisesta talvimorsiamesta voi tulla gootti"


Sallin on työt mallien ja ammattivalokuvaajien kanssa, olivat minulle tuttuja jo ennen kuin istuuduin ensimmäistä kertaa hänen kampaamotuoliinsa. Kuluneen vuoden aikana on kuitenkin ollut mukava päästä omakohtaisesti tutustunut hänen työntekoonsa. Olen käynyt hänen luonaan hiusten ja meikin laitossa lukuisia kertoja, ja hän on joka kerta onnistunut luomaan minulle uudenlaisen ilmeen.

Salli myös se henkilö, jota suosittelen ensimmäisenä ystävilleni ja yhteistyökumppaneilleni, heidän kysyessään minulta suositusta hyvästä hius- ja meikkitaiteilijasta.

Pääset tutustumaan Sallin tekemiin töihin alla olevien linkkien kautta:
Facebook: Salli Timlin Make-Up Artist
Instagram: @salli.timlin.artist

Varaukset ja kyselyt:
Facebook
Viikin hiusstudio puhelin: 044-7887777
Sähköposti: salli.timlin@gmail.com

x: Nessa

Ei kommentteja

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)