Poola Kataryna

-
* Postaus tehty yhteistyössä DashingDesigners.net:in kanssa
* Postaus sisältää syvälinkkejä

Kuten mainitsin aikaisemmassa postauksessa, tein vähään aikaa sitten yhteistyökuvauksen Dashing Designers.net tiimin, ja valokuvaaja Arto Markkasen kanssa. Kuvasimme Poola Katarynan, alla olevissa kuvissa näkyvää, hempeän tyttömäistä mekkoa.

THE LABEL

Poola Kataryna is a sustainable ready-to-wear label and a design studio from Helsinki, Finland. Philosophy behind Poola Kataryna is to design timeless, oddly beautiful, functional and ethically manufactured products.

The label pays attention to detail, quality and transparent production. The inspiration comes from living in Finland between Scandinavia and Russia and from mixing modern Scandinavian design heritage and decorative Slavic culture. Original prints and a distinctive play of colours are significant for the brand.

LYHYESTI SUOMENNETTUNA:

Poola Katarynan vaatteet ovat kestäviä, ajattomasti muotoiltuja, käytännöllisiä ja omituisella tavalla kauniita. Vaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa yksityiskohdat ja laatu, ovat avainasemassa.
Erityisen hienoa on mielestäni se, että vaatteet ovat vastuullisesti tuotettuja.

Poola Katarynan nettisivuille pääset tätä lausetta klikkaamalla!


Id nosto

Kuvat: Arto Markkanen
MUAH: Maiju Markkanen & Vanessa Ekholm
Mekko: Tästä!


Dashing Designers tiimin tyttöjen kanssa on kivaa tehdä yhteistyötä muun muassa sen takia, että heidän nettisivuillaan on hyvä tarkoitus. Sivusto on täysin voittoa tavoittelematon ja sen päämääränä on saada lisää näkyvyyttä lahjakkaille, kotimaisille vaatesuunnittelijoille.

Ovatko Poola Katarynan vaatteet teille ennestään tuttuja?
Mitä mieltä olette mekosta?

x: Nessa

Ei kommentteja

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)