Kevään ja kesän kampaustrendit + tutoriaali

-
Kävin tiistaina Miltton Showroomilla tutustumassa Glitterin uutuustuotteisiin ja perehtymässä kevään ja kesän kampaustrendeihin. Oli tervetullutta vaihtelua viettää aamu hiusjuttujen parissa ja kiva vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa pitkästä aikaa. Viimeisten päivien aikana olen suurimmaksi osaksi viettänyt laatuaikaa tenttikirjojeni kanssa.

Pressitilaisuudessa lanseerattiin Glitterin uusi "It's in the hair" muotikampanja ja sen yhteydessä Hiusopas-lehti, joka sisältää kampausvinkkejä ja esittelee Glitterin uutuustuotteita. Hiusopas-lehti julkaistiin eilen, joten sen voi halutessaan käydä poimimassa itselleen lähimmästä Glitter liikkeestä.

Kevään ja kesän kampaustrendeissä näkyy monenlaisia rentoja boho-tyylisiä lettejä, kukkakoristeita, hiustatuointeja ja korvakoruja muistuttavia hiuskoruja. Myös rennot laineet ja kiharat kuuluvat kevään ja kesän trendeihin.

Tilaisuudessa kaikki halukkat saivat valita lehdestä itselleen mieluisan kampauksen, istuutua kampaamotuoliin ja seurata, kun Glitterin myyjät näyttivät kuinka kampaus tehdään.
Olen itse aina pitänyt erilaisista rennoista leteistä ja boho-vivahteisista kampauksista, mutten lukuisista yrityksistä huolimatta, ole koskaan onnistunut tekemään itse sellaista kampausta, johon olisin ollut tyytyväinen. Tulisin siis mielelläni Glitterin tyttöjen laitettavaksi useamminkin!

MTV3 lifestyle teki kampauksestani lyhyen tutoriaalin, jonka ajattelin myös jakaa omassa postauksessani siltä varalta, että joku teistä haluaa kokeilla kampauksen tekoa.
Juteltiin Little bit vain blogin Senjan kanssa samalla, kun kampausta tehtiin ja voi huh-hu, että olen ilmeikäs tyyppi! Ihailen suunnattomasti vloggareita, jotka osaavat pitää naaman peruslukemilla videota tehdessään. Itse onnistun melkein poikkeuksetta näyttämään videoilla hevoselta. Tutoriaaliin pääset tästä!


id nosto

*Oikeanpuolimmaisen kuvan on ottanut ja käsitellyt Eerika Naakkax: Nessa

Ei kommentteja

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)