Toivepostaus: Muoti, kauneus- ja meikkituotteista

-
* Instagram: nessanelamaa
Postauksen kuvat: Oona Linna
MUAH: Salli Timlin
Mekko: Katri Niskanen (kuvauslainassa)
Korut: Kalevala (kuvauslainassa)


Olen viimeisen kahden vuoden aikana ollut hyvin suunnitelmallinen sen suhteen mitä vaatteita ostan ja sen seurauksena vaatekaappini sisältö on pienentynyt huomattavasti. Olen kokenut että tietyistä, usein halvemmista, vaatekliikeketjuista ostetut vaatteet harvoin antavat vastinetta rahalleni. Kokemukseni mukaan näiden vaatteiden muoto muuttuu usein ensimmäisten pesujen aikana  (ne voivat muun muassa lyhentyä ja leventyä). Toinen ongelma minkä olen havainnut on, että näiden liikkeiden takeissa taskut ja vetoketjut menevät herkästi rikki.

Näiden asioiden seurauksena olen alkanut ostaa hyvin vähän uusia vaatteita ja panostanut niin hyvään laatuun, kuin olen sillä hetkellä pystynyt.  En enää osta mitään impulsiivisesti. Suosin Helsingissä olevia kirppareita, sillä niistä löytyy paljon hyvänlaatuista ja vähän käytettyä tavaraa. Olen esimerkiksi tehnyt hyviä löytöjä Relove-kirppareissa sekä Kaivarin kanuunassa.

Riippumatta siitä jos ostan vaatteen uutena tai käytettynä, on minun kysyttävä itseltäni seuraavat kysymykset:

1) Onko minulla jo samaa fuktiota ajava vaate vaatekaapissani ja olenko valmis luopumaan siitä, jos ostan kyseessä olevan uuden tuotteen?
2) Tuleeko uusi vaate kestämään aikaa, käyttöä ja pesua?
3) Tulenko käyttämään kyseistä vaatetta monen vuoden ajan, vai onko kyseessä trendituote?

Vasta sen jälkeen että olen miettinyt näitä asioita, harkitsen vaatteen ostamista.

id nosto

Seuraavaksi ajattelin kertoa teille hieman käyttämistäni kauneus- ja meikkituotteista. Tässä vaiheessa sinun voi olla hyvä tietää, että minulla on keltapohjainen, herkkä ja pintakuiva sekaiho.

Olen hieman tylsä meikkien suhteen, sillä pysyn uskollisesti niissä tuotteissa jotka olen havainnut toimiviksi. Olen esimerkiksi ostanut samoja meikkivoiteita kolmen vuoden ajan. Jos haluan luonnollisen lopputuloksen suosin Lumenen Natural Glow-meikkivoidetta, minulla on tässä tuotteessa sävy "Ultra Light".
Kun haluan peittävämmän lopputuloksen valitsen Vishyn Dermablend-meikkivoiteen, jossa minulla on sävy "Porcelain".

Kauneus- ja ihonhoitotuotteissa olen enemmän kokeilunhaluinen, sillä en ole vielä löytänyt tuotteita ihoni kaikkiin tarpeisiin. Olen jo monen vuoden ajan käyttänyt aamuin illoin Avene Skin Recovery Cream-voidetta, mutta etsin vielä "sitä täydellistä" seerumia ja silmänympärysvoidetta.

Tällä hetkellä minulla on testissa Exuviancen uusi, Supercharge AOX-seerumi. Se on tähän asti toiminut ihollani hyvin, tarkoittaen sitä, etten ole saanut tuotteesta ihottumaa ja että koen kasvojeni ihon rauhoittuneen aamuisin tuotteen käytön jälkeen. Koen myös että ihoni sävy on aamuisin hieman tasaisempi. Tuote vaikuttaa myös olevan riittoisa.

Mitä tulee kasvonaamioihin, on minulla myös kaksi hyvin toimivaa tuotetta: Käytän Dr. Hauschkan kirkastavaa naamiota silloin kun ihoni näyttää harmaalta ja mattapintaiselta. Vishyn puhdistavaa savinaamiota käytän puolestaan silloin, kun iholleni ilmestyy epäpuhtauksia. Medik8 Retinol-seerumi on paras tuote mitä tulee arpien hoitoon ja ihon kirkastamiseen, mutta käytän tuotetta lähinnä kuuriluontoisesti sen hinnan vuoksi.Mitkä ovat sinun luotto kauneus- ja meikkituotteesi?

x: Nessa

4 kommenttia

 1. Miksi poistit postauksen välistä? Tämä harmittaa lukijana, eikä ollut ensimmäinen kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos rakentavasta palautteestasi ja pahoittelen sitä että olen pahoittanut mielesi! Pidän asian mielessä jatkossa.

   Poista
 2. Sanoit ettet postaa kuvia ennen kuin olet parantunut BMI 17>? Oletko saavuttanut sitä vielä? Näytät usein hyvin väsyneeltä... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En sanoisi olevani vielä parantunut, prosessi siihen saattaa kestää pitkään sillä syömishäiriöstä toipuessa se vaatii painon korjaantumisen lisäksi paljon henkistä työtä, mutta olen saanut painoa nostettua. Tämä vuosi on ollut raskas ja olen edelleen hyvin väsynyt, pidän mahdollisena sitä että väsymys välittyy myös kuvista.

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)