Kuulumisia ja uuden vuoden suunnitelmia

-
Meillä tuli Johnnyn kanssa tänä vuonna täyteen kuusi vuotta yhteistä taivalta. Näiden vuosien jälkeen olemme edelleen se pariskunta, joka menee aikaisin nukkumaan ajatuksena saada hyvä yöuni, mutta joka lähes poikkeuksetta päätyy juttelemaan pari tuntia ennenkuin malttaa nukahtaa. Siskoni piti ihanan puheen häissämme, jossa hän muun muassa sanoi, että häntä on ajoittain jopa hieman ärsyttänyt se ettemme Johnnyn kanssa koskaan hiljene. Emme suhteemme aikana ole riidelleet vielä kertaakaan ja uskon sen johtuvan hyvin pitkälti meidän tavastamme kommunikoida pienistäkin asioista.

Johnny on minun paras ystäväni ja hän saa minut nauramaan lähes päivittäin hassuilla vitseillään ja lauluillaan. Olen äärettömän onnellisen siitä että minulla on perhe ja ystäviä, joiden kanssa olen voinut jakaa tämän vuoden vaikeat tapahtumat. Yksin niistä olisi ollut haastava päästä eteenpäin.

Ensi vuodelta en odota ihmeitä. Haluan panostaa entistä enemmän läheisiin ihmissuhteisiini ja toivon, että saamme pysyä terveinä. Olen aikaisemmin pitänyt omaa ja läheisteni terveyttä lähes itsestäänselvyytenä, mutta tämä vuosi on opettanut minulle sen, ettei terveys todellakaan ole itsestäänselvyys.


id nosto

Kuvat: Patrick Karkkolainen

Meidän on Johnnyn kanssa ollut tapana viettää uutta vuotta niin, että käymme ulkona syömässä, katsomme leffaa ja seuraamme raketteja asuntomme ikkunasta keskiyöllä. Teemme niin myös tänä vuonna. Lisäksi olen yrittänyt katsoa netistä hyvänhintaisia äkkilähtöjä tammikuulle, mutten ainakaan vielä ole löytänyt mitään sopivaa. Tässä vaiheessa tuntuu että auringon lämpö tekisi hyvää.


Kuinka sinä aiot viettää uutta vuotta?

x: Nessa

2 kommenttia

  1. Tästä postauksesta tuli jotenkin hyvä mieli ja ilo puolestasi :)

    Itse aijon viettää uutta vuotta perheen tai kavereiden kanssa, ja jos vielä on hyvä keli ja huvittaa niin myös ulkoillen, ja ainakin jos ollaan perheen kanssa niin itse burgereita tehden ja syöden, joihin etsin juuri jotain reseptiä :) Hyvää uuveetä!
    -M

    VastaaPoista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)