Kuulumisia ja päivän asu

-
Instagram: @nessanelamaa

On ehtinyt tapahtua paljon sen jälkeen että päivitin blogia viimeksi, joten ajattelin ensimmäisenä kertoa hieman tämänhetkisestä tilanteestani. Koen olevani hieman ruosteessa kirjoittamisen suhteen, joten toivon että annat sen minulle anteeksi.

Kevään lailla, on syksy mielestäni uusiutumisen aikaa. Tänä syksynä olen muun muassa vaihtanut koulua, tulen suorittamaan maisteritutkintoni Helsingin yliopistossa. Tämä helpottaa arkeani huomattavasti, sillä olen vuodesta 2012 asunut Helsingissä, mutta kulkenut junalla luennoille Turkuun.

Kuten olen jo aiemmin maininnut, on tämä vuosi ollut elämäni rankin. Jos olet lukenut blogiani aikaisemmin tiedät, että isäni kuoli helmikuussa. Koen, etten edelleenkään ole suruprosessissani sellaisessa vaiheessa, että pystyisin opiskelemaan täysipainoisesti.  Tulen tästä johtuen tapaamaan opinto-ohjaajaa ensi viikolla ja toivon sen jälkeen tietäväni enemmän siitä, mitä tulevat opinnot tulevat pitämään sisällään.
Isä on edelleen ajatuksissani suuren osan päivästä, mutta yritän käsitellä surua rakentavalla tavalla ja sallia itseni tehdä myös pieniä asioita, jotka tuovat minulle mielihyvää. 

Tämän (melko synkän) elämäntilannepäivityksen jälkeen ajattelin siirtyä vähän kevyempiin aiheisiin. Saatat olla kiinnostunut siitä, että blogissani tulee lähiaikoina olemaan pari arvontaa, sekä siitä että olen kuluneiden viikkojen aikana käynyt kuvaamassa paljon muoti-aiheista sisältöä, jota tulen pikkuhiljaa julkaisemaan blogiin.

Alla näet syksyn ensimmäisen asupostaukseni:


id nosto
Kuvat: Katja Pevgonen

Takki: Hunkydory
Laukku: Michael Kors
Valkoinen T-paita: Zara
Housut: Zara
Kello: Daniel Wellington

Mitä ajatuksia postaus herättää sinussa?

x: Nessa

2 kommenttia

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)