Elämä jatkuu

-
Blogiani jonkin aikaa seuranneet ovat varmasti arvanneet että kuluneet kuukaudet ovat olleet raskaita. Itse huomasin loppukeväästä voivani sekä henkisesti että kehollisesti tosi huonosti ja jouduin jäämään sairauslomalle lepäämään. Olen tarvinnut yöunien lisäksi paljon lepoa myös päiväsaikaan, eikä keskittyminen ole riittänyt syvällisten asioiden puimiseen. Viime aikoina arkeni keskiössä onkin ollut lepääminen, syöminen ja uudestaan lepääminen.
Olen pyrkinyt pysymään poissa sosiaalisesta mediasta, jättänyt puhelimen toiseen huoneeseen ja muun muassa (tavastani poiketen) vastannut ystävien viesteihin viiveellä. Olen myös käynyt paljon Porvoossa, jossa olen saanut olla lähellä perhettä ja luontoa.

Sairastumiseni johti siihen, etten pystynyt lähtemään harjoitteluun Geneveen. Asia harmittaa edelleen tosi paljon ja voin vain toivoa, että vastaavanlainen mahdollisuus avautuu minulle tulevaisuudessa uudestaan.
Positiivisena asiana voin mainita sen, että minusta tuli eilen virallisesti valtiotieteiden kandidaatti.

Oloni alkaa nyt olla hieman vahvempi, joten halusin tulla tänne toivottamaan teille kaikille ihanaa juhannusta! En ole tänä vuonna tehnyt mitään suuria suunnitelmia, mutta lähdemme Johnnyn kanssa vanhempieni luokse nauttimaan saunasta, hyvästä ruoasta ja kokosta.

Kuva: Jukka Portraits
MUAH: Mira Luhtala

Ihanaa juhannusta juuri sinulle, muista että olet tärkeä!

x: Nessa

Instagram: @nessanelamaa

6 kommenttia

 1. Mukavaa, että jaksoit piipahtaa päivittämään blogia. Hyvää juhannusta sinullekin - ja jaksamista! :)

  VastaaPoista
 2. voimia, tsemppiä ja haleja! <3

  VastaaPoista
 3. Tosi paljon voimia sulle Nessa❤️ Sulla on tosi harvinainen kyky kohdata vastoinkäymisiä rakentavasti, siksi sun blogi on pysäyttävä ja sä tulet varmasti saamaan vielä tosi paljon kaikkea hyvää❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Anna, tulin niistä hyvälle mielelle! <3

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)