Kesän 2018 kampaustrendit

-
*Postaus toteutettu yhteistyössä parturi-kampaaja ja meikkitaiteilija Salli Timlin kanssa

Muutama ystävä ja bloggaajakollega on kevään aikana pyytänyt minua vinkkaamaan hyviä hius- ja meikkitaiteilijoita kesän rientoihin. Joku saattaa vielä muistaa, että kirjoitin reilu vuosi sitten postauksen, jossa kerroin Salli Timlinin olevan se henkilö, jota suosittelen ensimmäisenä ystävilleni ja yhteistyökumppaneille silloin, kun haussa on hyvä hius- ja meikkitaiteilija.
Tilanne on edelleen sama ja erinäisten kuvausprojektien tullessa vastaan tiedustelen myös itse ensimmäisenä Sallin kiinnostusta tehdä projektiin osallistuvien mallien hiukset ja meikin.

Ensimmäisessä yhteistyöpostauksessamme Salli avasi meille niitä asioita, joita ammattilainen huomioi tehdessään meikin asiakkaalle (esimerkiksi häihin). Pääset tutustumaan postaukseen tätä lausetta klikkaamalla!

Tässä postauksessa Salli kertoo hieman tämän kesän kampaustrendeistä.


Kesän 2018 kampaustrendeistä Salli kertoo seuraavaa:

"Rennot kampaukset on edelleen tosi in. Pintaa ei juuri silotella, vaan pidetään kampaus pehmeän näköisenä. Kampauksesta pyydetään usein jättämään suortuvia kehystämään kasvoja ja erilaisia lettejä tehdään osaksi kampausta.

Toinen suosittu tyyli "sotkunutturoiden" vastapainoksi on siloteltu, kiiltävä ja yksinkertainen kampaus. Kesän siloteltujen kampausten jakaukset ovat viivasuoria. Nutturat ovat usein joko pyöreitä pallonutturoita, tai rennompia, solmumaisia nutturoita.

Kampausten painopiste on joko niskassa tai päälaen korkeimmalla kohdalla, oli kyse sitten ponnarista tai juhlavasta nutturakampauksesta."


Ammattilaista pyydetään usein tekemään hiukset ja meikki kesän isompiin juhliin, kuten häihin ja valmistujaisiin. Itseään voi kuitenkin hemmotella kampaajakäynnillä myös ennen kesän vähän pienempiä rientoja, kuten festareita tai tyttöjen iltaa. Nopea pikakampaus syntyy Sallin mukaan jo puolessa tunnissa.

Pääset tutustumaan Sallin tekemiin töihin alla olevien linkkien kautta:
Facebook: Salli Timlin Make-Up Artist
Instagram: @sallitimlin

Varaukset ja kyselyt: Sähköposti: salli.timlin@gmail.com
A.K.A Luova Puhelinnumero: 010-4233499


x: Nessa

Ei kommentteja

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)