SOS-Lapsikylän #veronkierto-kampanja

-
* Yhteistyössä Indiedays ja SOS-Lapsikylä

Näin joulun lähestyessä tunnen erityistä kiitollisuutta siitä, että olen saanut syntyä turvalliseen ja rakastavaan perheeseen. Koti on aina ollut minulle turvasatama.

Koti merkitsee jotain aivan muuta noin 100 000 suomalaislapselle, sillä joka kymmenes suomalaislapsi on lastensuojelun piirissä. Tämä tarkoittaa kahta lasta jokaisella koululuokalla.

Joulukuun 5. päivä yli 3,7 miljoonaa suomalaisista saa yli 2,6 miljardia euroa veronpalautuksia - keskimäärin 720€ per henkilö.

Lähdes 20% suomalaisista olisivat valmiita lahjoittamaan 10 prosenttia veronpalautuksestaan hyväntekeväisyyteen. Jos jokainen suomalainen lahjoittaisi edes pienen osan veronpalautuksestaan voisimme muutta  kymmenien tuhansien pienten lasten elämän.

SOS-Lapsikylä toteuttaa 4. ja 5.12 #veronkiertopäivä-kampanjan, jonka tavoitteena on saada suomalaiset lahjoittamaan osan veronpalautuksestaan hyväntekeväisyyteen.


Lahjoittamalla:

100€ annat lapselle turvallisen sylin
50€ annat lapselle mahdollisuuden harrastaa
30€ annat lapselle turvallisen viikonlopun ilman pelkoa
10€ annat lapselle turvallisen leikkihetken

* Lahjoita #veronkiertopäivä-kampanjaan


SOS-Lapsikylä on osa kansainvälistä SOS Children's Village-järjestöä jolla on toimintaa yli 130 maassa. Suomessa SOS-Lapsikylä on toiminut vuodesta 1962 lähtien.

SOS-Lapsikylä auttaa monipuolisin keinoin heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria. He tarjoavat lapsille yhteisöllistä perhehoitoa ja perheille räätälöityä tukea sekä kuntoutusta.

Aina omassa kodissa kasvaminen ei tuestakaan huolimatta ole mahdollista, vaan tarvitaan lastensuojelun sijais- tai avohuollon keinoja. SOS-Lapsikylä voi tällöin tarjota lapselle mahdollisuuden kasvaa turvallisessa sijaisperheessa ja moniammatillisen yhteisön tukena.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on pystyä tarjoamaan vaikeuksia kohtaaville lapsiperheille tukea niin aikaisessa vaiheessa kuin mahdollista, jotta lapset voisivat elää omien vanhempiensa kanssa.
Lähde

x: Nessa


Ei kommentteja

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)