SAIN KANDIN PALAUTETTUA!

-
Sain tänään ensimmäisen version kandistani palautettua ja se tullaan opponoimaan ensi viikolla. Olen iloinen siitä että sain jonkinlaisen tekstin kasattua, vaikka toki tiedostan että työtä täytyy vielä parannella. En ollut ihan varma siitä kuinka pari lähdeviittausta kuului tehdä, enkä kovasta yrityksestä huolimatta onnistunut saamaan kannessa olevaa roomalaista kirjainta pois...

Lauantaina työn lopputulos harmitti itseasiassa aika paljon, mutta nukuin yön yli ja aamulla oli taas parempi fiilis. Onneksi suurempi stressi pääsi yllättämään vasta pari päivää ennen palautusta. Tiedän ettei kandi oikeasti edes ole niin iso työ, mutta omalla kohdallani siitä oli tullut jonkinasteinen kynnys. Olen kiitollinen Johnnysta joka muistutti että olen aiemminkin ollut sitä mieltä että jokin tekemäni työ on maailman huonoin, ja että olen siitä huolimatta saanut työstä hyvää palautetta.

Nyt ajattelin ottaa loppuviikon hieman rennommin. Menen huomenna Turkuun luennolle (jota varten ei tarvitse valmistautua) ja suuntaan keskiviikkona Porvooseen tapaamaan perhettä ja kavereita. Juhlin itsenäisyyspäivää ystäväni valmistujaisjuhlissa, ja lauantaina viestämme Uuteen-Seelantiin muuttavan ystäväni läksiäisiä. Harmittaa että yksi lähimmistä kavereistani muuttaa maailman toiselle puolelle, mutta toisaalta se antaa minulle hyvän syyn matkustaa ja nähdä maailmaa.

Koen olevani tällä hetkellä vähän ruosteessa blogin ja kirjoittamisen suhteen. En muistaakseni ole käynyt pressitilaisuuksissa kesän jälkeen tai juurikan tehnyt yhteistöitä/kuvauksia. Minulla on yksi jännittävä asia jonka kertomista odotan innolla, mutta odottelen vielä vastausta eräältä taholta, jonka vastaus vaikuttaa siihen kuinka muotoilen postauksen sisällön. Pystyn kuitenkin kertomaan asiasta jo parin viikon sisällä.

Jos sinulla on mielessä jokin postaustoive kuulisin siitä mielelläni!Ihanaa alkavaa viikkoa!

x: Nessa

8 kommenttia

 1. Tsemppiä! Se on "vain kandi" vaikka se juuri palautus hetkellä tuntuu koko elämältä. Kaksi kandia ja yksi gradu takana niin ei voi muuta sanoa kun, että kannattaa vaan kirjoittaa se ja lähettää arvosteltavaksi. Jos liian kauan panttaa joko sen kirjoittamista tai lähettämistä tulee kynnys vaan nousemaan päivä päivältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, oletpa tehnyt hienon urakan! Olet varmasti ihan oikeassa siinä että työ kannattaa pyrkiä hoitamaan pois alta mahdollisimman nopeasti. Ellei opponoinnissa selviä että tyyliin koko kandi täytyy kirjoittaa uudestaan, ajattelin viimeistellä ja palauttaa lopullisen työn vielä tässä kuussa.:)

   Poista
 2. Onnittelut kandin palauttamisesta! :) Kandiohjaajani sanoi minulle jossain vaiheessa, että paras kandityö on tehty kandityö, ja sitä olen yrittänyt hokea itselleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aivan loistavasti sanottu! Saatan tehdä tuosta mantran myös itselleni. Ja kiitos!<3

   Poista
 3. Hieno homma!! Todella nopeasti sait työn valmiiksi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos, päätin hoitaa sen nyt pois alta.💪❤

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)