LÄHDEN KORKEAKOULUHARJOITTELUUN GENEVEEN

-
Mainitsin viime postauksessa että minulla on yksi jännittävä asia josta haluan kertoa teille, tämän postauksen otsikosta pystyt varmasti jo päättelemään mistä on kyse.

Viime kevään kiinnostavasta ja antoisasta lakimiespalveluharjoittelusta rohkaistuneena päätin hakea myös ensi vuodeksi harjoitteluun. Edellinen harjoitteluni herätti minussa uudenlaista kiinnostusta opiskelemiani aihealueita kohtaan ja vaikken erikoistu kotimaiseen lainsäädäntöön, koen harjoittelun myös konkretisoineen minulle sitä miltä työnteko tulevalla alallani voi näyttää päivittäisella tasolla.

Hain syksyllä harjoittelua kahdesta Suomen edustustosta, joista yksi sijaitsee Sveitsissä Genevessä ja toinen Yhdysvalloissa Washingtonissa. Suureksi ilokseni kummassakin paikassa kiinnostuttiin hakemuksestani.


Minulle tarjottiin kolmen kuukauden korkeakouluharjoittelua Suomen pysyvästä edustustosta Genevessä, jossa tulen tekemään työtä YK-sektorilla.
Ihmisoikeuksista ja humanitaarisesta oikeudesta kiinnostuneena henkilönä koen harjoittelun YK:n Euroopan päämajassa jonkinlaisena unelmien täyttymyksenä. Harjoittelun ajankohta on myös siinä mielessä ihanteellinen, että se sallii minun suorittaa kevään opinnot loppuun ennen Sveitsiin matkustamista.

Olen ajatellut pitää blogissa eräänlaista harjoittelupäiväkirjaa, jossa jaan kokemuksia harjoittelusta ja Genevessä asumisesta. Päiväkirja on ensisijaisesti itseäni varten, mutta olen tietenkin iloinen jos ulkomailla asumiseen ja harjoitteluun liittyvät tekstini kiinnostavat myös osaa teistä. Blogini sisällöllinen pääpaino tulee silloin ainakin tilapäisesti siirtymään muodista elämäntyyliä käsitteleviin postauksiin.

id nosto

Onko sinulla kokemusta ulkomailla asumisesta ja kiinnostavatko aihetta käsittelevät postaukset sinua?

x: Nessa

2 kommenttia

  1. Ihanan rohkea veto! Uskon että harjoittelujakso antaa runsaasti lisäperspektiiviä aiemmin opittuun :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Harjoittelu tulee varmasti olemaan opettavainen kokemus, toivottavasti pystyn myös olemaan siellä hyödyksi.

      Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)