SYKSYN BUCKET LIST / 2017

-
Syksy tuntuu olevan monelle raskas vuodenaikaa ja huomaan myös itse että lyhenevät päivät vaikuttavat vireystasooni jossain määrin. Olen kuitenkin onnellisessa asemassa, sillä löydän jokaisesta vuodenajasta myös positiivisia asioita ja koen jaksavani paremmin niiden voimalla.

En aio tässä postauksessa jakaa omia vinkkejäni syysväsymyksen selättämiseen, sillä koen muiden bloggaajien käsitelleen aiheen paljon kattavammin kuin itse olisin osannut. Ajattelin sen sijaan jakaa kanssasi listan mukavista asioista joita haluan tehdä tänä syksynä. Syksystä ei mielestäni tarvitse vain selviytyä, siitä voi myös nauttia!


Kuva: Katja Pevgonen
MUAH: Salli Timlin


Tänä syksynä aion...

1) Polttaa loppuun viime vuonna ostamani kynttilät.

2) Päästä rytmiin jossa viikonloput ovat pääasiassa vapaita kouluun liittyvistä tehtävistä.

3) Ostaa uuden lämpimän aamutakin.

4) Kokeilla uutta ravintolaa tai brunssipaikkaa.

5) Katsoa kokeilumielessä kuinka suoriudun koulukurssista tavanomaista pienemmällä työmäärällä.

6) Säästää rahaa jotta voin varata joulukuussa liput kevään Europpan reissua varten.

7) Hoitaa kasvojeni ihoa. Tavoitteenani on saada iho puhtaaksi ja etsiä naamio, joka toisi elonmerkkejä tällä hetkellä harmaaseen ihooni. Vinkkejä otetaan vastaan!

8) Maata sohvalla viltin alla, kirja kädessä aina kun siltä tuntuu. Harkitsen myös painopeiton hankkimista.

Mitä suunnitelmia sinulla on loppuvuodelle?

x: Nessa

8 kommenttia

 1. Aamutakki kuulostaa niin hyvältä!! <3

  Kääk - loppuvuosi!! Kun nyt saisi jalkapallokauden ensin päätökseen ;D Mutta marras- ja joulukuussa varmaan vaan sitten tasasta arkea, töitä ja toivottavasti vähän lenkkeilyä. Naaman iho mun pitäs myös saada kuntoon. Kun tietäis mikä sen ongelma on edes, puuh.. Kasvonaamiovinkkinä sanoisin tän http://thebodyshop.fi/fi/himalayan-charcoal-purifying-glow-mask/54337/dp?openGroup=366

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niinpä aika menee tosi nopeasti, onneksi tätäkin vuotta on vielä jäljellä! Loppuvuoden suunnitelmasi kuulostavat hyvältä, pidän itsekin lenkkeilystä mutta polvi ei oikein suostu yhteistyöhön. :D Ihon suhteen olen huomannut että stressi vaikuttaa hormoonien lisäksi paljon epäpuhtauksien syntymiseen, en tiedä onko se asia joka voisi vaikuttaa sinullakin? Kiitos tuhannesti tuosta antamastasi linkistä, naamio vaikuttaa olevan juuri sitä mitä haen. <3

   Poista
 2. Nyt varmaan itse kukin repeää nauramaan, mutta suosittelen kasvojen kuorintaan ruokasoodaa lisättynä kosteusvoiteeseen. Itselläni ainakin iho tuntuu pehmeältä eikä tämä kombo ole iholle liian raju. Ja edulliseksi tulee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole aiemmin kuullut siitä että ruokasoodalla on hyvä vaikutus ihoon, kiitos vinkistä tämä menee kokeiluun! Itse teen välillä naamion suolasta ja lämpimästä vedestä. Ihosta tulee tosi pehmeä, mutta suolalla kuoriminen tuntuu aika kovakouraiselta.:)

   Poista
 3. Ihania juttuja sun listalla :) Itekin vois piakkoin suunnata sohvalle lukemaan yhtä kirjahyllyssä odottelevaa kirjaa - koulukiireiden keskellä ei oo oikein ehtinyt tarttua siihen. Tosi kivaa syksyä sulle <3

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti, nämä sateiset päivät ovat täydellisiä kirjan lukemiselle! Koulun lomassa on tärkeä myös levätä.❤Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Ihana listaus! Mulle on tullut myös tänä syksynä hinku alkaa lukea kirjoja, vaikken ole pitkiin aikoihin oikein lukenut niitä. Pitää vain ostaa sohva tähän uuteen kotiin, sitten käydä kirjastossa ja voin myös kääriytyä vilttiin sohvalle kirjan kanssa :p

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! :) Kirjojen lukeminen menee minullakin kausissa. Välillä luen joka päivä ja toisinaan saattaa mennä kuukausia niin etten lue koulukirjojen lisäksi mitään. Minkä tyylisistä kirjoista pidät?

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)