Kesän korutrendit

-
* Yhteistyössä Timanttiset
* Kuvat: Pasi Järvenpää, MUAH: Hanna Kallio

* Postaus sisältää syvälinkkejä

Tulen tässä postauksessa, jonka toteutan yhteistyössä Timanttisten kanssa, esittelemään teille muutaman tulevan kesän korutrendeistä.

Korutrendeissä on tällä hetkellä kärjistetysti sanottuna havaittavissa kaksi toisistaan eroavaa linjausta.

Kesän juhlissa nähdään paljon siroja ja tyyliltään minimalistisia koruja, joissa suositaan valko- ja punakultaa. Klassisten kirkkaiden kivien ohella, koruissa nähdään tänä kesänä myös värillisiä kiviä, kuten turmaliinia ja morganiittia.

Viimeistään syksyllä Suomeen rantautuu toinen, minimalismin vastakohtaa edustava trendi. 

Loppukesästä lähtien suositaan näyttäviä statement koruja. Trendi on saanut vaikutteita heimomuodista (eng. tribal fashion) ja muotiviikoilla tämän trendin huomioivat suurista muotitaloista muun muassa Gucci, Miu Miu, Balenciaga ja Chanel.

Korvakorut

Itse olen minimalisti, joten suosin vaihtuvista trendeistä huolimatta pelkistettyjä koruja ja kelloja. Tänä keväänä olen tykästynyt erityisesti kahden koru- ja kellovalmistajan uutuuksiin.

Ensimmäinen niistä on Kalevala Korun Haave-korusarja ja toinen Daniel Wellingtonin lanseeraama Classic Petite kellomallisto.

Kalevala korun Haave korusarja on tyyliltään klassinen ja herkkä. Se sopii mielestäni kesän vähän tavanomaista hienompiin juhliin, kuten valmistujaisiin ja häihin.

Daniel Wellingtonin Classic Petite malliston kellot vaikuttavat nousseen lyhyessä ajassa bloggaajien ja muiden sosiaalisessa mediassa näkyvien henkilöiden suosioon. Kellot ovat tyyliltään kevyitä ja esteettisesti miellyttäviä, ne näyttävät mielestäni myös hintaansa arvokkaammilta.

Minkä tyylisiä koruja sinä tulet käyttämään tänä kesänä?

x: Nessa

Ei kommentteja

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)