Vihkisormusmuoti 2017 - Yhteistyössä Timanttiset

-
* Postaus sisältää syvälinkkejä

Oman vihkisormuksen hankintaan voi saada inspiraatiota ajankohtaisista sormustrendeistä. Trendejä apuna käyttäen on mahdollista muodostaa parempi käsitys siitä, minkälaiset sormukset ovat itselle mieleen ja mitkä mallit taas eivät syystä tai toisesta tunnu omalta. Tulen tässä postauksessa, jonka toteutan yhteistyössä Timanttisten kanssa, kertomaan muutamasta ensi kesän sormustrendistä.

Kuva: Lupine Photoart
MUAH: Salli Timlin

1) Punakullasta valmistetut korut - Valkokullasta tehdyt sormukset ovat jo usean vuoden ajan olleet kultasepänliikkeiden myydyimpiä kihla- ja vihkisormuksia. Tänä vuonna valkokultaisten sormusten rinnalle suosioon ovat nousseet myös punakultaiset sormukset.

Trendin ovat huomioineet useat koruvalmistajat, joiden kevään ja kesän mallistoista löytyy eri värisillä kivillä (esimerkiksi morganiiteilla ja turmaliineilla) varustettuja kauniita, punakultaisia koruja.

2) Mallina halo-sormus - Klassisten rivitimanttisormusten lisäksi myös halo-sormukset ovat tänä vuonna suosittuja kihla- ja vihkisormusmalleja.

Mielestäni halo-sormuksissa on jotain klassisen kaunista ja vanhanaikaista. Oma suosikkini Timanttisten valikoimasta on kuvissa näkyvä, Romanssi sarjan sormus.
Kotimaisesta Romanssi-sarjasta löytyy useita erilaisia halo-sormuksia, sekä monipuolinen valikoima muita, erityyppisiä sormuksia.

3) Sirot ja minimalistiset sormukset - Kesän häämuoti mukailee rentoa, boheemia sekä romanttista tyyliä ja vaikutteita tästä trendistä näkyy myös korujen puolella. Tänä vuonna suositaan siroja ja pelkistettyjä korumalleja.


Kuten mainitsin postauksen alussa voi sormustrendejä käyttää apuna omaa kihla- ja vihkisormusta valitessa. Lopullinen sormusvalinta kannattaa kuitenkin tehdä harkiten ja omaan makuun pohjautuen, sillä sormuksen tulee tuntua omalta ajan kulusta ja vaihtuvista trendeistä huolimatta.

Itse suosin koruissa keltakultaa, vaikkei metalli moneen vuoteen ole ollut se trendikkäin. Keltakulta, sen väri ja lämpö, on ollut minulle mieleen siitä asti, kun pienenä tyttönä ihailin äidin keltakultaisia sormuksia.

Tiesin myös alusta lähtien ettei kihla- tai vihkisormuksessani tule olemaan isoja kiviä. Olen melko vaatimaton korujen käyttäjä ja silloin kun viimeistelen asuni koruilla, koen tärkeänä että ne ovat siroja ja minimalistisia.

x: Nessa


2 kommenttia

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)