Nespresson uusi tulokas - kaikkien aikojen pienin kahvikone

-
* Yhteistyössä Nespresso
* Postaus sisältää syvälinkkejä


Tulen tässä postauksessa esittelemään teille Nespresson uuden Essenza Mini-kahvikoneen, jota olen testannut muutaman viikon ajan. Toteutan tämän postauksen yhteistyössä Nespresson kanssa.

Ensin vähän tietoa koneesta: Essenza Mini on Nespresson uusi, 2,3kg painava kahvikone. Kone soveltuu kapean muotoilunsa ja näppärän kokonsa ansiosta myös pieneen keittiöön. Kahvikoneesta löytyy neljä värivaihtoehtoa: valkoinen, musta, punainen ja harmaa. Kone on saatavissa kahdessa eri muodossa, kuvissa näkyvän siron mallin lisäksi Essenza Ministä löytyy myös kulmikkaampi versio.

Kahvikoneella on mahdollista valmistaa sekä espressoa, että pidempää lungo-kahvia (katso koneen päällä olevat napit). Koneesta löytyy uusi virransäästötila joka aktivoituu kolmen minuutin käyttökatkon jälkeen ja kone sammuu automaattisesti 9 minuutin käyttökatkon jälkeen.Saimme Nespresso koneen kanssa testiin myös laatikollisen kahveja, joita olemme nyt tyytyväisinä maistelleet. Johnnyn suosikiksi on muodostunut kaakaomaisia aromeja sisältävä Arpeggio-kahvikapseli, itse juon mieluiten vahvaa Linizio Lungo-kahvia.

Olemme nyt käyttäneet Essenza Mini kahvikonetta muutaman viikon ajan ja kokeneet koneen käytännölliseksi. Erityisen iloisia olemme olleet koneesta kiireisinä aamuina, jolloin kahvia täytyy saada nopeasti.

Koneella kahvin valmistus on nopeaa ja yksinkertaista, sen takaosaan kaadetaan vettä ja kahvikapseli laitetaan sisään koneen päällä olevasta luukusta. Tämän jälkeen valitaan joko espresso tai lungo kahvi, joista jälkimmäinen vastaa tavallisen suodatinkahvin vahvuutta.

Kahvikonekahvi ei ole enää pelkästään kiireisten koulu/työaamujen pelastaja - sosiaalista mediaa seuratessa näyttää mielestäni päinvastoin siltä, että yhä useampi juo kahvikonekahvia mielummin kuin tavallista suodatinkahvia. Eteenkin Nespresso brändin etuihin, kuuluu heidän suuri valikoimansa erilaisia kahvimakuja.

x: Nessa

2 kommenttia

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)