Bloggers Inspiration Day 2017

-
* Postauksen kuvat: Annieveliina

Pääsin lauantaina nauttimaan Indieplacen, Kattilahallissa järjestämästä blogitapahtumasta. Tilaisuudessa oli jälleen kaikenlaista nähtävää ja tekemistä riitti useaksi tunniksi.

Herkuttelin GreenStreetin tarjoaman buffee pöydän antimilla ja nappasin raakakakkua jälkiruoaksi.
Syömisen lisäksi maistelimme Senjan kanssa erilaisia viinejä ja kiertelimme tutustumassa tapahtumassa mukana oleviin brändeihin. Muun muassa Vila, Instrumentarium, Olympus ja Happy Joe olivat osallistuneet tilaisuuteen.

Oma suosikkini tilaisuuden "pysähtymispaikoista" oli instagramissa nimimerkillä @glitternisti kulkevien tyttöjen piste, jossa meille vieraille loihdittiin kimaltavat meikit. Olin tosi innoissani kimaltavasta meikistäni, tunsin itseni ihan pikkutytöksi, enkä millään olisi halunnut pestä kimalletta illalla pois.

Parasta tapahtumassa oli kuitenkin se, että pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin ja vaihtamaan kuulumisia tyyppien kanssa, joiden blogeja seuraan. On aina mukava huomata kuinka ystävällisiä ja maanläheisiä bloggaajat ovat myös niin sanotusti "oikeassa elämässä".

Postauksen kuvat ovat tosiaan Annieveliinan ottamia, hän on valtavan lahjakas kuvaaja joten suosittelen lämpimästi että käytte tutustumaan myös hänen blogiinsa!


id nosto

Tilaisuudessa ylläni oli Marimekon liidokki mekko. Mekko oli lainassa tilaisuutta varten.

Aurinkoista viikon alkua kaikille!
x: Nessa

3 kommenttia

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)