SS17 Trendit: Denim and floral patterns

-
1) Denim kangas, erityisesti trumpetti-malliset farkut ovat kevään ja kesän kuuma trendi.

2) Halkiot, New Yorkin muotiviikoilla nähtiin tänä vuonna halkioita niin yläosissa, kuin hameen helmoissakin

3) Kukallinen kuvio takeissa, mekoissa, housuissa, hameissa ja paidoissa


Hius- ja meikkitrendeissä haetaan nyt luonnollista yleisilmeä. Kasvojen varjostamisen ja korostamisen sijaan, kannattaa keväällä kokeilla raikkaan sävyisen poskipunan käyttämistä (esimerkiksi persikansävyiset punat ovat nyt kuuma juttu).

Myös kiiltävillä väreillä kannattaa leikitellä rohkeasti ja esimerkiksi huulituotteita, voi kokeilla käyttää luomivärinä. Luomiin voi tuolloin vaikkapa levittää astetta vaaleamman sävyisen punaisen värin, kuin huuliin.

Myös hiukstrendit mukailevat luonnollista yleisilmettä. Kokeile huolellisesti kiinnitetyn kampauksen sijaan, jättää muutama suortuva rennosti kehystämään kasvojasi.

id nosto


Vaatteet: Named Clothing
MUAH: Jannica Stelander
Kuvat: Arto Markkanen

Mitä mieltä olette kuvista ja postaus-sarjasta?


x: Nessa

4 kommenttia

 1. Ihanan rennot ja keväiset kuvat. <3 Tykkään tosi paljon laittaa vaaleanpunaista luomille ja käytänkin siihen hommaan usein huulille tarkoitettuja tuotteita. :D Ihanaa, jos trumpettimalliset lahkeet tulisivat viimein takaisin muotiin! Olen odottanut sitä jo suunnilleen kymmenen vuotta, kun muoti tuntuu vain junnaavan paikallaan erimallisissa pillilahkeissa, jotka eivät pahemmin pue minua ja joista en edes kauheasti tykkää - eikä niitä leveitä lahkeita meinaa sitten oikein löytääkään mistään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vautsi olet edelläkävijä, itse en ollut edes tullut ajatelleeksi, että huulituotteita voisi käyttää luomilla!
   Samaistun tosi hyvin tuohon fiilikseen kun tietyt, itselle sopimattomat vaatteet ovat trendissä. Minulle vajaamittaiset housunlahkeet ovat esimerkiksi olleet hankala trendi - nilkkojen kun on niissä ollut tarkoitus jäädä paljaiksi, ja kun edustaa keskivertoa pidempää ihmistä, niin on parin viimeisen vuoden aikana ollut hieman hankalaa löytää tarpeeksi pitkiä mustia housuja.

   Poista
 2. Upeita kuvia susta! <3
  http://roosamononen.com

  VastaaPoista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)