Lidlin joogavaate-mallisto ilmestyy huomenna kauppoihin

-
Suomen Lidl liikkeissä lanseerataan huomenna uusi joogavaate-mallisto. Malliston vaatteet ovat pehmeytensä, keveytensä ja ilmavuutensa takia joogaan täydellisiä. Lanseerauksen yhteydessä liikkeisiin ilmestyy myös muita jooga tarvikkeita, kuten joogamattoja, lasista tehtyjä vesipulloja sekä "yoga block" palikoita, jotka helpottavat haastavempiin asentoihin pääsyä.

Malliton vaatekappaleiden hinnat ovat kohdallaan, kuten muissakin Lidlin mallistoissa. Näistä vaatteista kaikki maksavat alle kymmenen euroa.

 
Sain tänään mahdollisuuden kokeilla vaatteita Joogakoulu Shantissa järjestetyssä lanseeraustilaisuudessa, jonka yhteydessä pääsimme osallistumaan rauhalliselle ja kehoa huoltavalle Vapauden jooga-tunnille.

Kokemukseni Lidlin joogavaatteista on positiivinen ja sanoisin ehdottomasti, että niissä on hinta-laadusuhde kohdallaan. Myös vaatemallit olivat minulle mieleen ja huomasin, että muutaman suosikkivaatteen valitseminen tuotti positiivista haastetta.
Lopulta päädyin kuitenkin valitsemaan tummanharmaat joogahousut, sekä vaaleanpunaiset urheiluliivit, topin ja pitkähihaisen. Vaaleanpunaisten sävyjen lisäksi mallistosta löytyy harmaan-, mustan, vaaleansinisen ja lilan värisiä vaatteita.

Pääset tutustumaan koko malliston tästä

Mallisto löytyy huomisesta (2.3.2017) lähtien Helsingin kaikista (Sörnäistä lukuunottamatta) Lidl-liikkeistäx: Nessa

6 kommenttia

 1. Lidlin vaatteita olisi kyllä mukava kokeilla, ei vain ole tullut pitkään aikaan käytyä Lidlissä :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, jos on yhtään kiinnostusta! :) Itse olen jo täydentänyt Lidlin joogavaate varastoani kahdella parilla urheiluliivejä ja tummilla leggingseillä. Jos löytäisin jostain liikkeestä jooga block palikat, hankkisin nekin.:D

   Poista
 2. tuli ostettuu parit liivit ja paita ja hiii joogamatto myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kuulostaa ihanalta, minkä värinen matto? Muista treenatessa pitää itsestäsi huolta muutenkin.💛

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)