5 x January Favourites

-
Olen viime viikkoina huomannut, kuinka paljon pienet asiat voivat vaikuttaa arkeen positiivisella tavalla. Esimerkiksi teekupillisen nauttiminen illalla TV:n edessä on tuntunut suorastaan hemmottelulta, kun kupissa on uusi kesältä tuoksuva ja maistuva tee.

Tammikuu oli poikkeuksellinen kuukausi siinä mielessä, että löysin sen aikana monta uutta suosikkituotetta. Tässä postauksessa näytän teille mistä tuotteista on kyse!

5 x tämän hetken suosikkituotteeni:
* Elaine N. Aron HSP - Erityisherkkä ihminen ja parisuhde

" Erityisherkän on suhtauduttava synnynnäiseen temperamenttiinsa vakavasti onnistuakseen ihmissuhteissaan, oli kyse sitten ystävyydestä, sukulaisesta tai vakiintuneesta parisuhteesta. Erityisherkkyys voi lisätä onnellisuutta tai särkeä sen riippuen siitä, kuinkä herkkä ihminen itse ja toisaalta kuinka hänen läheisensä siihen suhtautuvat " (Aron, 2014)

CLIPPERS Natural, Fair & Delicious - Strawberry & Rhubarb Infusion

Kesäisen mansikkaiselta tuoksuva ja maistuva tee, toi piristystä tammikuuhuni.

Schwarzkopf BC Oil Miracle - Light Finishing Treatment

Schwarzkopf BC:n hiuksiin jätettävät öljyt ovat ehdottomia suosikkejani ja tämän postauksen muista tuotteista poiketen, tämä ei ole minulle uusi tuttavuus. Olen käyttänyt öljyä jo muutaman vuoden ajan. Suosikkini heidän öljyistään on "Miracle Barbary Fig oil" joka tuoksu viikunalta.  Levitän öljyn hiusten latvoihin pesun jälkeen.VICHY Derma Blend Meikkivoide, Sävy OPAL

Pitkän harkinnan jälkeen kävin pari viikkoa sitten hakemassa apteekista Vichy:n meikkivoiteen.
Tuote soveltuu käytettäväksi herkälle iholle ja sen lopputulos on luonnollinen, mutta peittävä. Ihoni ei ole reagoinut epäpuhtauksilla meikkivoiteeseen, vaikka se on minulle uusi.
Luultavasti paras meikkivoide jota olen käyttänyt.

Medik8 eyeCleanse Vedenkestävän silmämeikin poistoaine

Meikinpoistoaine helpottaa iltarutiiniani, sillä paksu ja vedenkestävä meikki lähtee iholta lyhyessä ajassa. Plussaa on myös tuotteen raikas ja hieman kukkainen tuoksu.Mikä on tuonut sinulle hyvän mielen tällä viikolla?


x: Nessa

10 kommenttia

 1. Oj pitääpä laittaa tuo hiusöljy testaukseen! :) Itse oon tämän kuukauden aikana löytänyt muotovaahdon uudestaan, mikä on helpottanut mun elämää huomattavasti!

  Ihania kuvia x

  https://nea-amalia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nea! <3 Se tunne, kun löytää uuden hyvän tuotteen on ihan paras. Jos päädyt kokeilemaan öljyä niin kerro mitä pidit! :)

   Poista
 2. Hei, ihania juttuja! Mansikkatee kuulostaa hyvältä, en ole sitä ikinä maistanut. Täytyy laittaa myös tuo kirja korvan taakse, kuulostaa mielenkiintoiselta. :-) Jäi muuten ensimmäisen (ihanan) vlogisi jälkeen mietityttämään kun sanoit, että aiot opiskella jotain muuta kuin mitä opiskelet nyt. Joko tiedät mitä se on ja jos kyllä, niin haluatko kertoa? Itse painiskelen nykyisten yliopisto-opintojeni ja muiden opintoasioiden kanssa tällä hetkellä niin on mukavaa saada ''vertaistukea'' kun tietää ettei ole ainoa pohdiskelija. :-)

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura, kiitos ihanasta kommentistasi! Olen menossa kevällä Åbo Akademin, psykologian pääsykokeisiin.

   Tiedän niin hyvin tuon tunteen, jonka kanssa painit. Itse tiesin alusta asti, että haluan hakea lukemaan psykologiaa, mutta "epäonnistumisen" pelko pääsykokeissa oli niin suuri, etten uskaltanut edes hakea. Sen jälkeen että aloitin opinnot nykyisessä tiedekunnassa ajattelin puolestaan, että olen "liian vanha" hakemaan uudestaan kouluun.
   Nyt kuitenkin rohkastuin ja ajattelin, että kadun myöhemmin jos en edes pari kertaa yritä! :) Tunnen kuitenkin kiitollisuutta siitä, että minulla jo nyt on opintopaikka, jonka koen kiinnostavana.

   Saanko kysyä mietitkö itse alanvaihtoa sen takia, että tiedät että on olemassa jokin ala, joka kiinnostaa sinua enemmän kuin nykyiset opintosi? Vai painiskeletko yliopisto-opintojesi kanssa sen takia, etteivät nykyiset opinnot kiinnosta tarpeeksi?

   Poista
  2. Oi ihana kuulla, että olet vihdoin menossa sinne minne olet kauan sitten halunnut! Kannattaa aina yrittää tavoitella unelmia. Ja koskaan ei ole liian vanha opiskelemaan, isäni serkku valmistui lääkäriksi juuri ja hän on 50 vuotias. :)

   Itse opiskelen nyt siis kauppakorkeassa maisterivaiheessa ja pohdin muutamien muiden vaihtoehtojen välillä, jotka kiinnostavat minua enemmän. Saatan nyt keväällä sitten hakea opiskelemaan muuta tai sitten en, muutama kuukausi aikaa päättää. Haluaisin sitten joskus tulevaisuudessa työn, jossa voin auttaa ihmisiä tai yhteiskuntaa jotenkin. Lääkäri en kuitenkaan halua olla. Mutta niin, täytyy pohdiskella. :)

   Poista
 3. Hei, ihania juttuja! Mansikkatee kuulostaa hyvältä, en ole sitä ikinä maistanut. Täytyy laittaa myös tuo kirja korvan taakse, kuulostaa mielenkiintoiselta. :-) Jäi muuten ensimmäisen (ihanan) vlogisi jälkeen mietityttämään kun sanoit, että aiot opiskella jotain muuta kuin mitä opiskelet nyt. Joko tiedät mitä se on ja jos kyllä, niin haluatko kertoa? Itse painiskelen nykyisten yliopisto-opintojeni ja muiden opintoasioiden kanssa tällä hetkellä niin on mukavaa saada ''vertaistukea'' kun tietää ettei ole ainoa pohdiskelija. :-)

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Juuri tuo ihmisten auttaminen on se, mikä minuakin motivoi. Tietenkin myös kauppatieteen, oikeustieteen ja valtiotieteen kautta on mahdollista auttaa joillakin tavoilla, mutta se tuntuu olevan jollain lailla vähemmän konkreettista. Enkä koe että näillä aloilla on samanlaisia ihmiskohtaamisia, kuin esimerkiksi hoitoalan ihmisillä.

  Kommentoithan ja kerrot jos/kun löydät jotain kiinnostavaa ja päätät hakea kouluun keväällä? Väliraporttejakin saat mielellään lähetellä. ;)

  VastaaPoista
 5. Tulen tietysti kertomaan! Ps. ihanaa miten avoimesti olet kertonut omasta syömishäiriöstäsi. Itsellä se myös takana ja asiasta kirjoitin omaan blogiini vuosi sitten: https://withlauras.wordpress.com/2015/11/26/kun-sarkyy/ käy lukemassa jos haluat :) Olet hyvin samanlainen ihminen kuin minä, olisi mukava joskus jutella enemmänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kävin lukemassa postauksesi - kirjoitat tosi kauniisti ja fiksusti! :) On myös mukava kuulla, että samaistut teksteihini. Blogiasi lukiessani saan kieltämättä itsekin sen käsityksen, että meillä on paljon yhteistä!

   Poista
 6. Tulen tietysti kertomaan! Ps. ihanaa miten avoimesti olet kertonut omasta syömishäiriöstäsi. Itsellä se myös takana ja asiasta kirjoitin omaan blogiini vuosi sitten: https://withlauras.wordpress.com/2015/11/26/kun-sarkyy/ käy lukemassa jos haluat :) Olet hyvin samanlainen ihminen kuin minä, olisi mukava joskus jutella enemmänkin. :)

  VastaaPoista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)