Blogiarvonta Phyto Paris + Kysymyksiä ensimmäiseen vlogipostaukseen

-
* Edit: Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Phyto Parisin tuotepaketit lähtevät tällä kertaa tanja.dahlstrom@kolumbus.fi ja siinatar@gmail.com nimimerkeillä kommentoineille henkilöille. Otan teihin yhteyttä tämän päivän aikana!

Phyto on kuusikymmentä luvulla perustettu, kasvipohjainen hiustenhoitosarja, joka rantautui Suomeen viime vuonna. Kyseessä on ranskalainen kulttisarja, jonka erikoisuus on phytokemia eli kasvikemia.

Brändi ja tuotekehitys perustuu kasveista löydettyihin ainesosiin. Phyto on kehittänyt myös oman keratiinin nimeltään phytoceratine.

Olen saanut tutustua muutamaan Phyto tuotesarjan tuotteista ja kokemukseni niistä on positiivinen. Hiustenhoitotuotteiden käyttö tuntuu yleelliseltä niiden laadun takia, plussaa on myös että tuotteet on pakattu esteettisesti kauniisiin purkkeihin.

Oma suosikkini Phyton tuotteista on kuvassa näkyvä rakennepaikkaava naamio. Naamio on koostumukseltaan paksu, ja kiinnittyy mielestäni hiukseen tavallisia naamioita paremmin. Käytön jälkeen hiukset ovat sileät ja helposti kammattavat. Lisäplussaa naamiolle tuo myös sen miellyttävä syreenin tuoksu.

Arvon tässä arvonnassa kaksi voittajaa, joista kumpikin saa kaikki kuvassa näkyvät Phyto tuotteet.

Lahjan arvo on noin: 74€/paketti


Phyto lahjapaketti sisältää: 


* Phyto Repairing Shampoo - Rakennepaikkaava Shampoo 
Kasvipohjainen keratiini vahvistaa ja rakennepaikkaa vaurioituneita hiuksia. Riisinjyvästä saadut rasvahapot eheyttävät hiuksen pintaa.

Käyttö: Levitä shampoo märkiin hiuksiin ja hiero hiuspohjaa. Anna vaikuttaa 2 min. Huuhtele runsaalla vedellä.

* Phyto 7 Hydrating Day Cream - Kosteuttava voide kuiville hiuksille
Hiuksiin jätettävä voide joka sisältää seitsemää kasviuutetta jotka kosteuttavat, suojaavat ja siloittavat hiusta ja poistavat sähköisyyttä. Rasvaton koostumus ei latista hiuksia.

Käyttö: Hiero kämmenien välissä herneen kokoinen määrä voidetta. Levitä tasaisesti hiusten pituuksiin ja latvoihin. Ei tarvitse huuhdella.

* Phytokératine Ultra-Repairing Mask - Rakennepaikkaava hiusnaamio
Vahvistava hiusnaamio kosteuttaa, korjaa ja jäntevöittää vaurioituneita hiuksia.

Käyttö: Käytä kerran viikossa. Levitä hiusnaamio pyyhekuivattujen hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele. 

Phyto Paris

id nosto
Kuva: Wilma

Valtavasta jännityksestä huolimatta, olen päättänyt tehdä blogihistoriani ensimmäisen vlogpostauksen!
Ajatuksenani on tehdä video, jossa esittäydyn ja kerron hieman itsestäni ja blogista. 

Tässä kohtaa pyydänkin teidän apuanne. Riippumatta siitä jos olet vanha tai uusi lukija blogissani, olen kiinnostunut kuulemaan ajatuksiasi siitä, mitä asioita esittäytymisvlogin on hyvä sisältää.
Voit antaa ehdotuksia yleisellä tasolla tai jos luet blogiani säännöllisesti, kuulisin mielelläni mikä saa sinut palaamaan sivulleni.

Kuten mainitsin yllä, tulen tällä kertaa arpomaan kaksi voittajaa, joista kumpikin saa kuvassa näkyvät tuotteet.

Näin osallistut arvontaan:


1) Mainitse yksi tai kaksi asiaa, jotka mielestäsi olisi hyvä mainita esittelyvideossa vaihtoehtoisesti voit seurata minua instagramissa nimimerkillä @nessanelamaa

2) Kommentoi tätä postausta ja kerro minkä vaihtoehdon valitsit ensimmäisestä kohdasta

3) Jätä kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi niin, että saan voittajaan yhteyden!

Arvonta päättyy maanantaina 16.1.2017 klo: 18.00

Onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua kaikille!

x: Nessa

35 kommenttia

 1. Mun mielestä hyvä esittelyvideo on ennen kaikkea aito, ja käsikirjoittamaton. Ei liian sunniteltu.

  leppanenida@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kerro yleisesti itsestäsi ja mihin tulet vlogeissasi keskittymään. Phyton-tuotteet ovat todella laadukkaita. Olispa kiva voittaa.Valitsisin rakennepaikkaavan naamion.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 3. Mielestäni esittelyvideossa on tärkeintä olla rehellinen ja aito oma itsensä. Jonkin verran toki kannattaa miettiä, mitä sanoo, mutta varsinaista käsikirjoitusta ei ehkä ole hyvä tehdä, ettei esittely kuulosta sitten ihan "suoraan paperilta luetulta".

  Itse palaan aina blogisi pariin, koska olen kiinnostunut muodista (juuri siitä "high fashion" -tyyppisestä enemmän kuin mistään tavallisista pukeutumistrendeistä), tykkään kuvistasi ja olet myös mielenkiintoinen blogipersoona, herkkä ja syvällinen, mikä toimii hyvin näiden vähän "pinnallisten" tyylijuttujen vastapainona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, sain siitä paljon hyviä vinkkejä! :)

   Poista
 4. Minun mielestä olisi hyvä mainita esittelyvideossa miksi blogata, sillä nykyään nimenomaan kaupalliset blogit yleistyvät, ja sen myötä ainakin minä olen vähentänyt niissä blogeissa vierailua. Lisäksi olisi kiva tietää jotain itse bloggaajasta; taustaa ja omia mielenkiinnon kohteita :) tiiakemppi ( at ) hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti, otan tämän huomioon vlogia tehdessäni! Olen myös itse huomannut vähentäneeni blogien lukemista niiden kaupallistumisen takia. Toisaalta ymmärrän, että blogilla elantonsa tienaavat henkilöt, tarvitsevat yhteistöitä maksaakseen laskunsa.
   Satunnaiset kaupalliset postaukset ovatkin minusta ihan ok, jos blogilla on myös muuta sisältöä, ja yhteistyöt sopivat blogin tyyliin.

   Poista
 5. Ei ainakaan kannata olla liian kriittinen ja leikata joka ikistä väärin sanottua sanaa tai outoa ilmettä pois, lukijat ei kuitenkaan katso niin kriittisellä silmällä kuin sinä ehkä itse :) Sitten ihan vaan yleisesti elämäntilanteesta, mielenkiinnon kohteista jne...
  saya
  sayav(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä muistutuksesta, varmasti onkin niin että itse katsoo itseään kriittisemmin kuin ihmiset keskimäärin. :)

   Poista
 6. Voisit kertoa videolla harrastuksistasi ja mitä asioita käsittelet blogissasi. Mukaan ihanien hiustuotteiden arvontaan ja osallistun tässä bloggerin kautta. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Seuraajana Instagramissa! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Omasta taustasta on hyvä kertoa, siitä miten esimerkiksi yliherkkyys on edennyt. Mistä olet lähtenyt, mihin päätynyt tällä hetkellä.
  Arvonnassa leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä olis hyvä kertoa, miksi aloitit bloggaamisen ja mistä aihealueista bloggaat :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Seuraan instassa. Olisi kiva kuulla mistä aihepiireistä itse tykkäät blogata :-)
  anneraussi@hotmail.ccom

  VastaaPoista
 11. Seuraan instassa. Videolla voi olla mukana jotain esittelyyn liittyvää rekvisiittaa, mihin voi luontevasti jutustelussaan viitata.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Instan kautta seurailen :)
  riiti81(at)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Esittelyviedossa olisi hyvä mainita, miksi bloggaa (mitä bloggaaminen merkitsee itselle ja mitä haluaa seuraajille tarjota) ja mihin aihealueisiin blogi liittyy.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Esittelyvideon olisi hyvä olla luonnollinen eli olisi hyvä aloittaa ihan vaikka kertomalla mistä kaikesta tykkää, mistä on kiinnostunut jne. :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 15. esittely viedossa voisi kertoa omista mieltymyksistä mitä tykkää tehdä, intohimon kohteet miksi aloitit bloggaamisen. kauanko olte bloggannut jne.

  jessicalonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Bloggaamisen merkitys itselle, miksi sitä tekee :)

  satu.makela(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 17. Toive esittäytymisvlogiin: Olisi kiva, jos toteuttaisit/kuvaisit videon jossakin itsellesi tärkeässä paikassa/ympäristössä ja kertoisit miksi juuri tämä paikka on sinulle tärkeä ja mitä se sinulle merkitsee, tai mitä se edustaa. Videoon valitsemasi paikka/ympäristö kertoo sinusta paljon :)
  Mukana kivassa arvonnassa!
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Esittelyvideossa pitäisi kertoa myös sekin, jos tuote ei miellytä ja hintatiedotkin olisi kiva olla mukana. Ihana palkinto arvonnassasi.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Esittelyssä olisi kiinnostavaa kuullu mikä motivoi sinua blogin pietämisessä, mistä saat voimaa ja inspiraatiota.
  tarjaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Musta esittelyvideossa kuuluu rehellisesti ja aidosti esitellä itsensä. Kerro mistä asioista esimerkiksi pidät, mistä et pidä, mistä nautit, mikä antas sille voimaa/inspiraatiota. Tai sitten voit kertoa pieniä nippelitietojuttuja itsestäsi. :) vaan mielikuvitus on rajana!
  rosa.pesu1@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mikä aikoinaan sai sinut kiinnostumaan blogin pitämisestä. Tietysti myös se kuka olet, mitä teet, mitä harrastat jne. Esittelyvideo olisi hyvä tehdä siitä näkökulmasta että joku aivan uusi eksyy blogiisi ja haluaa tietää perusasioita sinusta ja blogistasi.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 22. Minkä takia olet ryhtynyt bloggaamaan ja mikä on siinä parasta! Mukana arvonnassa!

  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Instassa seurailen :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Esittelyvideossa kannattaa kertoa jotain perusasioita sekä itsestä että blogista.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Esittelyvideo kannattaa mielestäni pitää melko simppelinä. Video ei myöskään saisi olla liian pitkä, ettei tule kaikkea tungettua heti ekaan videoon ja katsojat jaksaa seurata :) Ihan vain vaikka vastata kysymykseen: kuka minä olen ja mitä minä teen ja miksi?
  Terkuin: eskimotar

  eskimotar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 26. Seuraan instassa, mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Hennajenniina
  Esittelyvideolla mielestäni voisi kertoa ihan hyvin kaikki huonotkin puolet tuotteista, ei liian pikä video vaan ihan simppeli.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Esittelyvideossa on hyvä olla muutama oleellinen tieto itsestä.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 29. Vastaukset
  1. Thank you Alicia, that's really nice of you to say!:)

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)