Diesel Stripy Dress - Asupostaus

-


Mekko: Diesel / Spalt Pr (Kuvauslainassa)
Lasit: Dior / Spalt Pr (Kuvauslainassa)

Mitä mieltä olette ylläni olevasta raitamekosta?
Itse tykästyin siihen!  Mielestäni raitojen suuntaa on leikittelevä ja keholle imartelevampi, kuin perinteinen vaakasuunnassa oleva kuvio. Väriyhdistelmässä taas on jotain kivalla tavalla retroa.

x: Nessa

6 kommenttia

 1. Hauska kuosi! Tuo mieleen vähän 90-luvun värikkäät vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Itselläni tulee taas jostain syystä 70-luku mieleen.

   Poista
 2. Mun huomio keskittyi jostain syystä hiuksiisi, tosi hyvännäköinen liukuvärjäys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos, mä taas pidän sun hiustesi väristä! :) Kävin kampaajalla viimeksi yli vuosi sitten ja tyvi värjättiin tuolloin tosi lähelle mun omaa sävyäni. Nyt olisi pian tarkoitus tehdä jonkinlainen päivitys hiuksiin, en ole tosi vielä osannut päättää minkälaisen teen. Yleisilme pysyy kuitenkin vaaleana.

   Poista
 3. Paita on kivan värikäs ja jännä kuosi. Katseeni kiinnittyy kuitenkin laihtumiseesi, olethan varovainen! Toivepostaus olisi mallina toimiminen ennen anoreksiaa ja sen jälkeen? Miten mm käsittelet kuvattavana oloa/ oman kuvan hyväksymisen?
  /Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emmi, kiitos kommentistasi ja osoittamastasi huolesta! Tiedän että blogiani lukee myös moni nuori, joten minun on rehellisyyden nimissä sanottava, etten ole täysin virallisten terveyssuositusten suosittelemassa painossa. On myös mahdollista, että oversize-mallinen mekko vääristää näissä kuvissa ulkomuotoani, sillä kun vaate on "liian iso" näyttää sitä kantava henkilö pieneltä.
   Esittämäsi postaustoive on hyvä ja aihe tärkeä. Voisin hyvin yrittää saada aikaan tekstin, jossa käsittelen kuvattavana oloa ja oman kuvan hyväksymistä. En valitettavasti pysty kirjoittamaan ennen-jälkeen postausta anoreksiaan ja mallintöihin liittyen, sillä sairastuin jo ennen murrosikää, enkä tehnyt pitkään mallintöitä ollessani niin sanotusti "huonossa kunnossa". Tuohon jälkimmäiseen toiveeseesi tartun kuitenkin mielelläni!

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)