10 x Vuoden 2016 luetuimmat postaukset

-
Kuluneiden viikkojen aikana, moni bloggaaja on julkaissut sivuillaan koostepostauksen vuoden 2016 luetuimmista julkaisuistaan. Tekstien lukeminen on ollut mielenkiintoista ja vaikka olin jo päättänyt jättää tämän postauksen tekemättä, en malttanut olla selvittämättä mitkä teksteistäni ovat kiinnostaneet teitä eniten.

Postausten kävijämääriä selatessa kävi ilmi, että yhteiskunnallisesti kantaa ottavat ja henkistä hyvinvointia käsittelevät postaukset, ovat (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) keränneet huomattavalla marginaalilla eniten lukukertoja. Olen tästä todella iloinen ja kiitollinen, sillä pidän myös itse eniten syvällisemmän sisällön tuottamisesta ja lukemisesta.


Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta postauskoosteeseen:


Koska säännön vahvistaa poikkeus, on blogini vuoden 2016 luetuin postaus muotiaiheinen, ja käsittelee Lidlin syyskuussa lanseerattua kashmere-neulemallistoa. En ihmettele tätä, sillä mallisto on laadukas ja kokonaisuudessaan onnistunut. Lidliltä saamani musta kashmereneule on myös yksi käytetyimmistä vaatekappaleistani.

Lidlin Kashmir-neulemallisto ilmestyy kauppoihin maanantaina


Herkkyyteni huomaaminen ja hyväksyminen on ollut minulle yksi vuoden 2016 isoimmista teemoista. Käsittelin aihetta blogissakin muutamaan otteeseen, ja näistä teksteistä kaikki saavat maininnan tässä postauksessa. Päättelen tästä, että aihe on ollut myös monelle teistä ajankohtainen kuluneen vuoden aikana tavalla tai toisella.


Erityisherkkyyden hyvät puolet

12 elämänohjetta erityisherkälle


Kolmanneksi luetuin tekstini tänä vuonna on erityisen henkilökohtainen ja käsittelee syömishäiriötaustaani. Teksin julkaiseminen jännitti valtavasti, mutta päätin lopulta läheisten kannustamana julkaista sen epävarmuudesta huolimatta.

Tekstin julkaisemisen jälkeen yllätyin siitä, kuinka moni teistä laittoi minulle sähköpostia. Lämmin kiitos teille siitä, että jaoitte kanssani osan tarinaanne!

Syömishäiriötarinani ja kokemukseni sairauden hoidosta


id nosto
Kuva: Lupine Photoart


Vuoden neljänneksi luetuimmassa postauksessa listaan viisi vinkkiä siihen, kuinka pidän huolta ihoni kunnosta. Tekstissä mainitsen muun muassa että vaihdan tyynyliinan viikoittaisella tasolla, ja että pyrin välttämään kasvoihin koskemista, ellen ole pessyt käsiäni.

Vinkkejä ihon kunnon parantamiseen

Syyskuun 10. päivä vietimme maailman itsemurhien ehkäisypäivää ja merkkipäivän yhteydessä, julkaisin Surunauha Ry:n kirjoittaman tietoitteen. Tiedoite sisälsi pohdintaa ja vinkkejä siihen, kuinka omaiset voivat tukea huonosti voivaa läheistään. Postauksen loppuun kokosin yhteystietoja, jonne itsemurhaa harkitseva henkilö voi olla yhteydessä saadakseen tukea. 

Vuoden 2016 kahdeksanneksi luetuimmassa postauksessa listasin kuusi vinkkiä siihen, kuinka oppia huolehtimaan hyvinvoinnistaan.  Teksti pohjautuu pitkälti Elaine Aronin (2016) vertaukseen siitä, kuinka itsestä tulisi oppia huolehtimaan samalla lempeydellä ja rakkaudella, kuin vanhempi huolehtii lapsestaan. Ajatus on aika kaunis, eikö totta?

 6 x vinkkiä siihen kuinka oppia huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaanKesäkuussa sain kutsun A-klinikan viestintäyksikön ja Päihdelinkin järjestämään päihdetiedoitustilaisuuteen, jossa teemana oli suomalaisten päihteidenkäyttö.

Kirjoitin tilaisuuden jälkeen tekstin esiin tulleista teemoista; postaukseni sisälsi muun muassa tietoa hoidon saamisen esteistä, sekä päihdeongelmista käsivän ihmisen arvosta.

A-klinikka julkaisi tekstini sivuillaan.

Kun päihteidenkäytöstä tulee riippuvuus

Kymmenenneksi luetuin julkaisuni tänä vuonna on marraskuun lopulla julkaisemani "Party mood" niminen asupostaus, jonka kuvasin yhteistyössä Lupine Photoart:n Matleenan kanssa.

Sain kuluneen vuoden aikana tehdä paljon yhteistyötä Matleenan ja muiden lahjakkaiden kuvaajien, sivustojen ja brändien kanssa. Iso kiitos jokaiselle yhteistyökumppanille, odotan jo innolla mitä vuosi 2017 tuo tullessaan.

Haluan myös kiittää lämpimästi teitä kaikkia, jotka olette vierailleet blogissani kuluneen vuoden aikana!

Party mood asupostaus

Kuva: Lupine Photoart

Ihanaa alkavaa vuotta 2017!


x: Nessa

2 kommenttia

  1. Nää onkin ehkä sellaisia postauksia, jotka herättävät lukijan mielenkiinnon, joten en yhtään ihmettele, että ne ovat päätyneet suosituimmiksi. Sun blogi on niin ihana! <3

    VastaaPoista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)