Testissä kasvojen mikroneulaus

-

* Yhteistyössä Swiss Clinic
* Nyheter365 teki jutun yhteistyöstäni Swiss Clinicin kanssa, pääset tutustumaan tekstiin tästä

id nosto

*Osa postauksen kuvista ovat Maiju Markkasen ottamia

Olin innoissani, kun minulle mahdollistui yhteistyö Swiss Clinic:n kanssa. Reagoin stressiin usein kehon kautta ja tämä näkyy kasvojeni iholla epäpuhtauksina ja punoituksena. Stressaantuneena pahennan myös turhan usein tilannetta, puristelemalla epäpuhtauksia ja epäpuhtauksiksi kuvittelemiani pisamia.

Ihon puristelu on jättänyt kasvojeni iholle pientä arpeutumaa ja punoitusta, josta mielelläni pääsisin eroon.

Osana yhteistyötä kokeilin vajaan kolmen viikon ajan Swiss Clinic:n Skin Roller-ihorullaa ja Rejuvenating Serum rauhoittavaa ja kosteuttavaa seerumia.

Swiss Clinic-ihorullaa voi käyttää useimpien iho-ongelmien hoitoon. Rullassa on 540 kirurginteräksestä valmistettua, pientä mikroneulaa ja muutaman minuutin päivittäisellä käytöllä, sen luvataan lisäävän ihon kollageenituotantoa ja parantavan verenkiertoa. Ihorulla auttaa tätä kautta ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, poistaa mustapäitä ja tekee ihon kimmoisaksi ja heleäksi.

Mikroneuloilla täytetyn ihorullan teho perustuu siihen, että se tekee ihoon tuhansia ohuita mikrokanavia ja stimuloi sitä kautta, uuden sidekudoksen ja uusien ihosolujen syntymistä. 

Swiss Clinic ihorulla voitti vuoden 2015 parhaan kauneusinnovaation palkinnon Swedish Beauty & Cosmetics Awardseissa 
Ohjeet Skin Roller-ihorullan käyttöön:

* Aloita Skin Roller-ihonhoitorutiini puhdistamalla iho huolellisesti meikistä.

* Kun iho on puhdas, rullaile posket, otsa ja leuka kertaalleen joka suuntan muutaman minuutin ajan. Mikäli iholla on epäpuhtauksia, kannattaa niiden päältä rullailua välttää niin, etteivät bakteerit pääse leviämään iholla. Käytä ihorullaa 5-7 päivän ajan ja anna ihon tämän jälkeen levätä yhtä pitkään. Aloita hoito sen jälkeen uudestaan.

* Desinfioi ihorulla käsittelyn jälkeen Sanitizing Sprayllä.

* Levitä kasvojen iholle käsittelyn jälkeen Rejuvenating Serumia, joka auttaa ihoa uusiutumaan ja parantumaan. Skin Roller-käsittelyn jälkeen, ihoon imeytyy jopa 300% enemmän seerumia ja geeliä.


id nosto


Ihorullaa voi käyttää moneen eri tarkoitukseen ja siitä syystä, laitetta löytyy eri pituisilla neuloilla vaustettuna. Aknearpiin, ikääntymistä ehkäisevään ja ihon uusiutumista edistävään hoitoon, käytetään 0,5mm rullaa. Raskausarpien ja selluliitin hoitoon suositellaan puolestaan 1,0mm ihorullakokoa.
Alla olevissa kuvissa näette vajaassa kolmessa viikossa saavuttamani tulokset. Kuvissa on hieman sävyeroa, sillä koin "jälkeen" kuvia ottaessani vaikeana, saada valo asettumaan kasvoilleni samalla tavalla, kuin ensimmäisiä kuvia napsiessani. Vasemmassa kuvassa kulmissani on myös hieman väriä, muuten kasvoni ovat meikittömät.

Vasemmalla puolella näkyy siis tilanne, josta lähdin liikkeelle. Eteenkin posken iholla näkyy punoitusta ja pientä arpeutumaa, samaa on myös havaittavissa leuan kohdalla.

Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy tämän päivän tilanne ja kuten huomaatte, on poskessa ja leuassa ollut punoitus haalistunut.

Uskon että ihorullalla on mahdollista saada aikaan vielä selvempää tulosta kolmessa viikossa, sillä tein ensimmäisen viikon aikana sen virheen, että käytin ihorullaa myös epäpuhtauksien päällä. Tämän seurauksena ihossani olevat epäpuhtaudet pahenivat tilapäisesti. Sen jälkeen, että minua ohjeistettiin jättämään epäpuhtaudet rullamatta, ihoni kunto lähti paranemaan reippaaseen tahtiin.

Olen tyytyväinen Skin Rollerilla saamaani lopputulokseen ja ajattelen, että voin tuotteen pidempiaikaisella käytöllä, saada aikaan merkittävää parannusta ihoni kunnossa.Onko teillä kokemusta Swiss Clinic:n ihorullan käytöstä?


x: Nessa

2 kommenttia

  1. Hur ser din hud ut nu? Har du fortsatt att rolla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack för frågan, min hud mår faktiskt bättre nu för tillfället! :) Använder rollern fortfarande.

      Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)