Urban Ballerina - Asupostaus

-
* Postaus sisältää syvälinkkejä

id nosto


Kengät: Urban Story
Tuotteet kuvauslainassa

Mitä mieltä olette asusta?

x: Nessa

9 kommenttia

 1. Onpa nätit kuvat! Meikki on etenkin hieno. Asu on mukavan yksinkertainen ja tyylikäs, mutta hame ei ole kyllä ihan minun makuuni, väri ja materiaali ovat jotenkin valjut.

  Tykkään blogin uudesta ulkoasusta (sikäli jos se nyt on aikeissa tällaiseksi jäädä), vaikka mielestäni iso kuvallinen banneri on mukavampi kuin mustavalkoinen tekstiotsikko. Kuvabanneri on persoonallisempi. Kaikilla tusina-lifestyle-bloggareilla on nykyään valkoinen blogi, musta otsikko, harmaa teksti. Se on tylsää. Onneksi linkkisi ovat kuitenkin söpön väriset, ja tietysti kuvasi ja kirjoituksesi ovat hyvin persoonallisia ja erilaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos että kommentoit! Pidin itsekin tuosta Sallin tekemästä meikistä ja ymmärrän hyvin, että tyttyömäinen mekko jakaa mielipiteitä. Tulen jonkin ajan päästä julkaisemaan postauksen, jossa löytyy saman henkinen, mutta pidempi ja runsaampi hame. Jos saisin valita niistä kahdesta, valitsisin itsekin sen jälkimmäisen.

   Blogin ulkoasuun liittyen olen kanssasi ihan samaa mieltä, suosin itsekin kuvallisia bannereita. Ostin kuitenkin valmiin blogipohjan, jossa on jonkinlainen "valmis asetus" minkä takia kuva jää tuon tekstin kokoiseksi silloin, kuin siitä yrittää tehdä bannerin. Yritän varmaankin keksiä ratkaisua ongelmaan vielä, mutta katsotaan kuinka onnistun.:)

   Ihana kuulla, että blogissani kuitenkin on sinusta niitäkin asioita, jotka tekevät siitä persoonallisen!

   Poista
 2. Ooh, odotan innolla postausta muhkeammalla hameella! :) Valmiiden blogipohjien kanssa on aina vähän hämminkiä, kun kaikkea ei pysty muokkaamaan. Toivottavasti keksit jonkun kivan ratkaisun! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan törkeen hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. No onhan nää mageita - jälleen kerran! :-) Kiva nähdä tällaisia hyvin erilaisia ja enemmän "high fashion" kuvia perinteisten asukuvien joukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka, kiva kuulla että ajattelet näin! :) Ihanaa sunnuntaita! <3

   Poista
 5. Voi vitsi, sairaan mageita kuvia taas jälleen kerran! Ja tuo mekko on super söpö<3

  VastaaPoista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)