Lidlin Kashmir-neulemallisto ilmestyy kauppoihin maanantaina

-
Yllätyin eilen astellessani Marsaana Showroomilla järjestettyyn brekkaritilaisuuteen, kuinka täynnä tila oli bloggareita ja muita muotialan ammattilaisia. Ihmismäärän paljous johtui siitä, että Showroomin tiloissa lanseerattiin Lidl:n uusi, 100% kashmirista tehty neulemallisto.

Lidl ei ole koskaan ollut minusta mitenkään erityisen seksikäs brändi, mutta tässä kohtaa on todettava, että arvostukseni brändiä kohtaan on lisääntynyt huimasti tämän vuoden aikana.

Tähän on kolme syytä:

Ensinnäkin Lidl toteutti kesällä inspiroivan muotinäytöksen, yhteistyössä Teri Niitin kanssa. Näytöksessä esiteltävät vaatteet ja asusteet näyttivät kaikkea muuta, kuin halpatuoteketjun valmistamilta räteiltä.

Toinen hieno asia oli bongata suomalainen huippumalli Kirsi Pyrhönen, Lidlissä myytävän Cien kosmetiikkasarjan kasvona.

Kolmas ja minussa ehkä eniten arvostusta herättävä asia, on Lidl-liikkeisiin ensi maanantaina (19.9.2016) ilmestyvä, 100% kashmirista tehty villapaitamallisto. Kashmir-villapaitoja löytyy sekä naisille, että miehille ja niiden myyntihinta on 59€.

Matalasta hinnasta yllättyeenä kysyin Lidlin edustajalta, millä tavoin neuleiden hinta on saatu näin alas. Halusin tietää, jos laadusta tingitty.

Sain vastaukseksi, että Lidl pyrkii tarjoamaan tuotteensa parhaaseen mahdolliseen hintaan ja että myymälöillä menee tällä hetkellä sen verran hyvin, että näinkin matala myyntihinta on mahdollinen.

Haluan mainita, ettei minua ei olla pyydetty mainostamaan kyseistä brändiä. Neuleet ovat minusta kuitenkin sen verran laadukkaan oloisia ja pehmoisia, että toivon mahdollisimman monen teistä pääsevän tutustumaan niihin maanantaina. Aika harvoin saa ostettua 100% kashmir-neuletta alle kuudellakympillä.

Kashmir neuleet, näette alla olevassa kuvassa.
Itselleni valikoitui ensimmäinen neule vasemmalta.


Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

x: Nessa

4 kommenttia

 1. Nuo näyttävät kyllä aika kivoilta ja kuulostavat myös olevan hyvälaatuisia! Tykkään ehkä eniten tuosta vaaleanharmaasta :-)
  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Aliisa! Joo tuo vaaleanharmaa on ihana ja tykästyin myös tuohon vaaleanpunaiseen. Täytyy itsekin käydä hypistelemässä noita uudestaan Lidlessä maanantaina.;)

   Poista
 2. Oi, aivan mahtavaa! Epäilen etteivät tule tänne meidän Lidliin Budapestiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Toivotaan, että neuleet tulisivat sinnekin. Budapest on kuulema kaunis paikka, täytyy joskus päästä käymään siellä! :)

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)