Kun haluan rentoutua

-
*Postauksen kuvat: Kasper Garam
Instagram: kaspergaram


Syksy lähenee kovaa vautia ja pystyn ainakin omalla kohdallani toteamaan, että se tulee olemaan kiireinen. Olen joka vuosi siirtänyt taktisesti kaikkia "epäkiinnostavia" kursseja eteenpäin, mutta tänä syksynä ne täytyy hoitaa pois alta. Tämä tarkoitta käytännössä sitä, että tulen matkustamaan paljon Helsingin ja Turun välillä ja istumaan pitkiä päiviä seminaareissa.

Kaiken touhuamisen lomassa, koen tärkeänä, että pidän huolta jaksamisestani. Stressiin taipuvaisena henkilönä haluan, että minulla on valmiina jonkinlainen "game plan" niille hetkille, kun paineet kohoavat tehokkuutta häiritsevälle tasolle.

Pyrin löytämään jokaisesta päivästä hetken, joka on pyhitetty vain ja ainoastaan palautumiselle ja rentoutumiselle. Aiempina vuosina olen esimerkiksi saattanut sopia itseni kanssa, että saan koulupäivän jälkeen käyttää koko paluumatkan Turusta Helsinkiin kuunnellen musiikkia ja surffaillen Instagramia ja Facebookia.

Tämän postauksen tarkoituksena on jakaa kanssanne ne asiat, jotka parhaiten auttavat minua rentoutumaan. Koska listani sisältä muun muassa sarjojen katsomista ja lukemista, olen päättänyt listata myös top viisi suosikkiani, kaikista kategorioista.


Lukeminen:

1) Lapsen oikeus - Ian McEwan
2) Dålig karma - David Safier
3) He eivät tiedä mitä tekevät - Jussi Valtonen
4) Små citroner gula - Kaisa Ingemarsson
5) Lord of the Flies - William Golding

Vlogien katsominen Youtubessa:
1) Tana Mongeau (storytime/lifestyle)
2) Meghan Rienks (lifestyle/ruoka)
3) RachhLoves (makeup)
4) I Covet Thee (makeup/lifestyle)
5) The Gabbie Show (storytime/lifestyle)

Sarjat :

1) How I Met Your Mother
2) Game of Thrones
3) Friends
4) Pretty Little Liars
5) Solsidan
6) Gossip girlLiikunta:
1 ) Jooga
2) Venyttely
3) Lenkkeily
4) Reipas kävely luonnossa
Joogavinkki: Yoga With Adriene (linkki)

Musiikin kuuntelu silmät kiinni:
1) The Piano Guys
2) Madilyn Bailey (Covers)
3) Ellie Goulding
4) Maria Mena
5) AdeleKuulisin myös mielelläni, mitkä asiat auttavat teitä rentoutumaan? Pystytteko suosittelemaan minulle jotain sarjaa, kirjaa tai artistia, josta uskoitte että pitäisin?


Aurinkoista viikonloppua!
x: Nessa

2 kommenttia

 1. kun itse haluan rentoutua saatan ihan vain lhötä sohvalla ja töllöttää telkkaria vaikka ei tulisikaan mitään erityistä mutta useimmiten komedia sarjoja tai jotain simpsoneita voin katsoa, jotain hömppää nin rentoudun.
  Musiikki on myös hyvä Nicklebackistä tykkään ja Christina Aguilera -the voice within on tosi hyvä kappale mielestäni, pidän kyllä tosi monista muistakin bändeistä ja artisteista.
  jos olisi sauna niin siellä rentoutuisin myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvalla löhöäminen, sarjat ja sauna on kyllä ihan parasta! :) Sauna saattaa itseasiassa olla se ainoa asia, jota jään kaipaamaan Espoon asunnostamme... onneksi vanhempien luona pääsee viikonloppuisin nauttimaan saunan lämmöstä.

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)