Mielenpäällä tällä hetkellä

-
Olen käsitellyt blogissani viime aikoina suhteellisen paljon raskaita aiheita ja mieltä askarruttavia asioita. Raskaista aiheista huolimatta, on elämässä onneksi myös runsaasti hyviä ja innostusta herättäviä asioita! Olen koonnut tähän postaukseen viisi, tällä hetkellä mielenpäällä olevaa asiaa.

1) Aloitan syksyllä baletin tanssimisen
Pitkään tanssia harrastanut ystäväni ehdotti muutama viikko sitten, että osallistuisimme syksyllä aikuisbaletti tunnille ja hetken asiaa sulateltuani, innostuin asiasta.
En välttämättä ole niin heittäytyvää ja rennosti liikkuvaa tekoa, kuin esimerkiksi afrotanssi tunnilla on hyvä olla, mutta hallittu ja tarkka tanssi voisi hyvinkin olla minulle sopiva juttu. Toivon saavani tanssin kautta paremman ryhdin, enemmän liikkuvuutta ja itseluottamusta. Toivon ja uskon myös, että tanssi tulee olemaan hauska ja vapauttava harrastus, joka rentouttaa arjen keskellä.

2) Muutto
En osaa sanoin kuvailla, kuinka innoissani olen muutosta. Siitä, että kaikki on lähellä ja alue on turvallinen. Johnny pääsee uudesta asunnosta vaivattomasti töihin, ja myös minä liikun nopeasti joka suuntaan. Suunnittelen jo mielessäni sisustusta ja huonekalujen asettelua ja odotan, että pääsen jälleen nauttimaan aamukahvini kodin leveillä ikkunalaudoilla samalla, kun tutkin ohikulkevia ihmisiä... myönnän, että sisälläni asuu pieni stalkkeri.

3) Rasitusvamman korjaantuminen
Harrastimme lenkkeilyä keväällä ja kesällä 2014 ja onnistuin silloin, saamaan vasempaan polveeni rasitusvamman, joka ei millään ottanut parantuakseen. Olin jo melkein luopunut toivosta, että pääsemme uudestaan yhdessä lenkkeilemään, mutta odotettuani kärsivällisesti reilun vuoden ajan, näyttää polveni vihdoin kuntoutuneen.
Aion tällä kertaa aloittaa lenkkeilyn rauhallisesti, omaa kehoa kuunnellen ja siirtyä kävelemään heti, kun polvessa alkaa tuntua särkyä. Tämän lisäksi suunnitelmanani on venytellä polveani ja käyttää kenkiä, jotka tukevat jalkaa. Päällimmäinen tunne polven korjaantumisesta on valtava kiitollisuus kehoani kohtaan.
Kuva: Pasi Järvenpää
Instagram: Terry_bull


4) Koirakuume
Joku ehkä muistaakin, että kirjoitin reilu vuosi sitten postauksen vauvakuumeesta. Vauvakuume on nyt ainakin tällä erää selätetty ja se on siirtynyt koirakuumeeseen. Katselemme Johnnyn kanssa melkein päivittäin labradori/kultainennoutaja pentuvideoita netistä. Olemme päättäneet, ettemme ota isoa koiraa kerrostaloasuntoon, joten koira jää ainakin lähivuosina haaveeksi. Onneksi vanhempieni luota löytyy kohta puolitoista vuotias susikoiraneiti nimeltään Daisy, joka rakastaa hemmottelua ja halimista.

5) Helsinki Fashion Week
Suomenlinnassa järjestetään viikonloppuna koko kansalle avoin Helsinki Fashion Week-tapahtuma. En ole ostanut tapahtumaan lippua, mutta pääsen ystäväni kautta yhteen näytökseen. Fashion Weekilta odotan ehkä eniten sitä, että pääsen ihastelemaan vieraiden asuja. Syksyn/talven 2016 kovin trendi on 90-luvun tyyli, joten on hauska nähdä kuinka paljon nyörityksiä, samettia ja dramaattisia asuja muotitapahtumassa näkyy.

Mitä teillä on ollut mielenpäällä viime päivinä? Mitä teille kuuluu?

Rauhallista ja ilontäyteistä lauantaiaamua!
x: Nessa

2 kommenttia

 1. Ihanan iloinen postaus! Pidän myös niistä syvällisistä postauksista mutta tää oli hyvä tähän väliin... Mä uskon että baletti vois olla sun juttu, kerrothan sitten mitä pidät siitä ;)

  - Toinen stalkkeri Vilhelmiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva että sieltä löytyy toinen stalkkeri! ;) Kerron ehdottomasti miltä balettitunnit alkavat tuntua!

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)