Lukija-arvonta, kysy ja auta minua kehittymään!

-
*Postaus sisältää syvälinkkejä!

Ajattelin, että voisi olla kiva tehdä blogiin vähän tavallista rennompi kooste kuluneesta kuukaudesta. Postauksessa kaikki, paitsi ensmmäinen kuva, ovat puhelimen kautta otettuja, eivätkä ne siitä syystä ole erityisen laadukkaita. Saattaa olla, että poistan tämän postauksen jonkin ajan kuluttua, jos heikko laatu alkaa ärsyttää silmääni liikaa - mutta kokeilen nyt kuitenkin vähän erilaisen postauksen tekoa.

Haluaisin myös tämän postauksen yhteydessä, pyytää teitä auttamaan minua blogin kehittämisessä. Olisin kiinnostunut tietämään, minkä tyylisistä postauksista te pidätte? Kiinnostaako teitä muotikuva-postaukset, vai enemmän lifestylepostaukset? Onko teillä jotain tiettyä aihetta, josta toivoisitte että kirjoitan? Pyrin vastaamaan kaikkeen, mistä kysytte. :)

Kommentoimalla ja esittämällä kysymyksiä osallistut arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi reilun 70€ arvoisen kauneustuotepaketin!
Jätäthän kommentoinnin yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi niin, että pystyn ottamaan sinuun yhteyttä. :)

Arvonta päättyy 6.7.2016 klo: 23.59!id nosto

Kuva: Katja PikovaYllä näette pari "behind the scenes" kuvaa eräästä kuvauksesta, jonka tein yhteistyössä DashingDesigners.net tiimin kanssa. Kuvaukset olivat oikeasti hauskimmat todella pitkään aikaan, sillä olimme Maijun (oikeassa kuvassa) kanssa aika levottoimia ja yliväsyneitä. Tanssimme ja hulluttelmme varmasti puolet ajasta. Onneksi valokuvaaja oli sympaattinen ja naureskeli mukana meidän jutuillemme. Taisin olla kotona kuvauksista joskus puoli yhden aikaan yöllä. 

Alustavana suunnitelmana on, että saan julkaista teille kuvaajan käsittelemät ruudut ensi viikon keskiviikkona (6.7.2016). Postauksen yhteydessä kerron myös, mistä tuon ylläni olevan, suloisen mekon löytää.

Aikaisempiin yhteistyöpostauksiini DashingDesigners.net:in kanssa pääset tästä ja tästä!


Tässä kuussa olen viettänyt paljon aikaa ystävien kanssa. Olemme käyneet ulkona syömässä, kahvitelleet ja käyneet elokuvissa. Johnny on viime aikoina tehnyt paljon 12 tuntisia työpäiviä, joten tuntuu hyvältä, että minulla on ympärilläni paljon välittäviä ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa.

Omaa aikaa olen vastapainoksi viettänyt päivittäisillä lenkeillä Espoon luonnossa. Täytyy tosin myöntää, etten edelleenkään koe "espoolaistuneeni". Kaipaan kovasti Helsingin keskustan lähellä asumista ja sitä, että pystyn tarvittaessa liikkumaan paikkoihin jalan. Olen jutellut asiasta Johnnyn kanssa ja toivon, että seuraava asuntomme sijaitsee jossain vähän lähempänä keskustaa.
Yllä vasemmalla puolella olevassa kuvassa, näette eilisen kuvausmeikkini. Valokuvaajana eilisissä kuvauksissa toimi Matleena Sistonen ja meikistä sekä hiuksista vastasi Salli Timlin. Saatiin todella mielenkiintoisen näköistä settiä aikaiseksi ja odotan innolla sitä, että pääsen näyttämään kuvia teille. Tämä tapahtuu varmaankin ensi viikon loppu puolella tai sitä seuraavan viikon alussa riippuen siitä, mitä muita postauksia blogiini tulee siinä välissä.

Osallistu kauneustuotepaketin arvontaan joko kertomalla, minkä tyylisiä postauksia haluat lukea blogissani tai kertomalla minulle aiheen, josta toivoisit, että kirjoitan postauksen! :)

Aurinkoista pian alkavaa viikonloppua!
x: Nessa

31 kommenttia

 1. Valokuvat kuvauksista on upeita mutta tykkään lukea pitkiä, vähän pohdiskelevimpia postauksia tai mielipiteitä. Esim erityisherkkyys, opiskelu ja tuottavuus olivat mielenkiintoisia aiheita, erottaa muotiblogin persoonallisesti valtavirrasta. Olisiko lisää hyvinvoinnista aiheita? Minua kiinnostaisi etenkin lukea parisuhteesta ja sen parantamisesta. :) Oletteko Johnnyn kanssa samanlaisia vai hyvin erilaisia ihmisiä?

  VastaaPoista
 2. Tykkään asukuvista, mutta mä kaipaisin enemmän vinkkejä miten vaatekappaleen voi stailata? Mistä keksit koota kyseiset vaatteet? Saatko inspiraatiota jostain? Luetko esim lehtiä tai mitä blogeja seuraat? Missä kaikkialla shoppaat säännöllisesti, netissä vai kaupassa? Onks sulla tyylillisesti esikuvia? :D

  VastaaPoista
 3. Enemmän juuri asujen valintaa ja asusteiden käyttöä. Tykkään aidoista blogipostauksista, ja tuntuu, että nykypäivänä blogit on täynnä mainoslinkillisiä blogipostauksia, ilman oikeaa kirjoittajan mielipidettä :( tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi Tiia aivan samaa mieltä siitä, että blogit ovat nykyään liian kaupallisia, enkä todellakaan haluaisi kuulua tähän joukkoon.
   Bloggaajana olisi tärkeä löytää postauksissa jonkinlainen harmaa alue, jossa uskaltaa jakaa henkilökohtaisia asioita ja mielipiteitä, kuitenkaan paljastamatta liikaa. Lupaan työstää tätä jatkossa! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Moikka, kiva kun osallistuit arvontaan! :) Jättäisitkö vielä sähköpostiosoitteesi niin, että pystyn ottamaan sinuun yhteyttä, jos voitto sattuu kohdallesi?

   Poista
 5. Mielelläni luen erilaisia lifestyle postauksia, on kiva, kun muodin ohella kirjoitat myös muista sinua kiinnostavista aiheista :) daniela.tapala@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Blogi on kiinnostava jos aiheet ovat monipuolisia. Minuakin ärsyttää monessa blogissa räikeä mainostaminen:(
  mannanposti(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Asukuvat on kivoja, myös lifestyle postaukset on mieleen. Mainostaminen ärsyttää myös minua. Aidot jutut, josta huomaa, että on kirjoittajaa itseä lähellä.
  m.mattila@nic.fi

  VastaaPoista
 8. Mielestäni tällaiset kännykkäpostaukset ovat silloin tällöin täysin ok, ne kuitenkin raottavat bloggaajan "täydellisyyden verhoa" ja oikeaa elämää :)
  aino.kalinainen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Sinulla on kiva tyyli postailla eri aiheista. Mukana kauniita kuvia ja inspiraatiota. Jatka tyylilläsi. :)
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Moikka! Mua kiinnostaisi eniten semmoset päivä kanssani tyyppiset rennot postaukset. Toisaalta muotijutut on myös ihania:)

  VastaaPoista
 11. minua kiinnostaa ajatukset opiskelusta!

  VastaaPoista
 12. Minua kiinnostaa niin muoti kuin lifestyle-postaukset. Blogi on mielestäni paljon persoonallisempi kun siinä ei ole yhtä tiukkaa linjaa. Itse lukisin mielellään myös esimerkiksi terveellisiä herkkuohjeita, mikäli sä sellaisia joskus väsäät ;) -Maiju maijjju_@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Muotikuvat kiinnostaa, ja behind the scenes -kuvat ovat loistavia! Eniten luen kuitenkin persoonallisempia lifestyle-postauksia. Aiemmin ehdotettu "minun päiväni" olisi tosi kiinnostava lukea! -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 14. Monipuolisesti eri aiheita ja näkökulmia :) Kiva blogi!
  marianna1 @ luukku.com

  VastaaPoista
 15. Haluaisin lukea meikkimokista, Myday ja luonnonkosmetiikka. Myös syvällistä pohdintaa esim. kauneusihanteista, eläinkokeista ja omasta elämäntyylistä. mainospostaukset, reseptit ja kampausvinkit ei oikein kiinnosta. anytime85(a)luukku.com

  VastaaPoista
 16. Kaikki hiuksiin liittyvät postaukset kiinnostaa. Aidot jutut kiinnostaa. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tykkään itse lifestyle-tyyppisistä postauksista ja on kiva kuulla ihan perus normielämästäsi ja arjestasi :) Myday olisi mielenkiintoinen!

  pinja.hakli@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Lifestylepostaukset, tavallinen arki ja vaikkapa päivän asu -jutut kiinnostavat erityisesti. Kauniit kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Jos lukeminen kiinnostaa yhtään, niin kirjavinkkejä ei ole koskaan liikaa. On kiva lukea kirja- ja kirjailijasuosikeista, mitä aikoo seuraavaksi lukea, mikä kiinnostaa uutuuksista yms. Tavallinen päivä aamusta iltaan (tai epätavallinen) -tyyppinen juttukin on kiva.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 20. Olisi kiva jos tekisit postauksia ihan arkipäivistäsi. Ihan vaikka päiväni kuvina :) Mielipidepostauksia on myös aina kiva lukea.

  -Jonpukka
  (joni920@hotmail.com)

  VastaaPoista
 21. Mua kiinnostaa eniten minun päivä-tyyppiset postaukset. :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 22. Airiina
  Minua kiinnostaa yli kaiken muotikuva-postaukset, ihanat asukuvat tarkasti selitettyinä, olen löytänyt monta asua itselleni näin kenkiä ja laukkua myöten.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 23. Henna28
  Tykkään itse lifestyle-tyyppisistä postauksista ja tietysti ihan arkielämästä on hauska lukea, elämän pienistä ja isoista asioista.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Peppi
  Olen kiinnostunut valokuvaamisesta ja tietysti tutkin kaikki kuvat tarkkaan joten muotikuvia, kiitos.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 25. Mielestäni tekstisi jotka käsittelevät henkistä sekä/että fyysistä hyvinvointia ovat olleet mielenkiintoisia. Osaat kirjoittaa esimerkiksi ulkonäköpaineista todella fiksusti. Ihmissuhdejutut sekä ajankohtaisiin aiheisiin liittyvät tekstit ovat myös kiinnostavia. Olet loistava kirjoittaja! Ja pakko vielä lisätä että kuvat blogissasi ovat aivan ihania sekä inspiroivia.

  venla.karonen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Venlus, siitä tuli hyvä mieli! <3

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)