Vimma

-
*Postaus sisältää syvälinkkejä

Sain muutama viikko sitten yhteydenoton bloggaajakolleegaltani Annalta, joka pyysi minua malliksi hänen ja hänen ystävänsä Maijun projektiin.
Tytöt ovat perustaneet sivuston nimeltään Dashingdesigners.net, jonka tarkoituksena on tuoda esiin lahjakkaita kotimaisia suunnittelijoita.

Alla olevissa kuvissa ylläni on mekko brändiltä nimeltään Vimma (nettisivuille pääset tästä!). Vimma oli minulle uusi tuttavuus, mutta tykästyin tähän mekkoon, jonka mallissa ja kuviossa on jotain samaa kuin Marimekkon vaatteissa.


"Dashingdesigners.net kokoaa yhteen kaikki Suomen mielenkiintoisimmat brändit ja suunnittelijat. Sivusto esittelee päivittäin uusia upeita suunnittelijoita ja arpoo jokaiselta brändiltä lukijoille design-lahjoja. Sivusto auttaa sinua löytämään ne maikeimmat brändit, joiden olemassaolosta et edes tiennyt!
Seuraamalla dashingdesigners.net-sivustoa, olet askeleen edellä muita.
Me uskomme, että kannattamalla suomalaista muotia luomme yhdessä parempaa tulevaisuutta, niin eettisesti kuin taloudellisestikin."


id nosto

Kuvat: Camilla Bloom

Jos ihastuitte mekkoon, voitte voittaa sen itsellenne täältä!

Onko Vimma teille entuudestaan tuttu brändi?
Mitä meiltä olette kuvissa näkyvästä mekosta?


x: Nessa

4 kommenttia

  1. Onko noita sun silmämeikkejä jotenkin muokattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kuvia on kyllä muokattu, mutten valitettavasti osaa tarkemmin sanoa, mitä niille on tehty muokkauksen yhteydessä.:)

      Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)