Tämän hetken luottoasuni

-
Sain kuvissa näkyvän huivin KappAhlin pressitilaisuudesta viime viikolla ja olen valehtelematta pukenut sen ylleni jokaikinen päivä tilaisuuden jälkeen. Huivi on sopivan kevyt käytettäväksi näillä lämpimillä säillä, mutta toisaalta sopivan iso peittääkseen hartiat ja käsivarret. Täytyy sanoa, että olen harvoin ihastunut pressitilaisuudesta saadusta tuotteesta näin paljon!

Mitä mieltä olette asusta?id nosto

Kuvat: Juha Markku

Huivi: KappAhl (saatu!)
Mekko: H&M
Sandaalit: Vagabond
Horoskooppi kaulakoru: Glitter (saatu!)

Aurinkoa päiväänne!
x: Nessa

8 kommenttia

 1. Harvoin tykkään ns. "sponsoroiduista" postauksista, mutta tuo huivi on tyylikyydensä lisäksi ilmeisesti käytännöllinen! Jos talvena ponchot lämmittävät, niin tuo suojaa(?) ilmeisesti myös auringon uv-säteiltä :)
  Ja taas jälleen kerran olet niin kauniina!

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi! Mua on jo pitkään houkuttanut hankkia vastaavan tyylinen isompi huivi joka olisi just noin monikäyttöinen. Btw musta on tosi mielenkiintoista lukea kaikkia sun postauksia joissa tulee kulttuurieroja Ranskan ja Suomen välillä, asun itse tällä hetkellä Pariisissa ja seurustelen myös ranskalaisen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Heidi! Kiitos että kommentoit.:) Tämä huivi on kyllä ollut minulle tosi mieluinen kannattaa käydä tsekkaamassa, jos löydät KappAhlin jostain.
   Ihanaa että asutte Pariisissa, muhun iski oikein kateus! Toivottavasti saan Johnnyn myös ylipuhuttua muuttamaan sinne ainakin hetkeksi.

   Poista
 3. En kyllä ihmettele että tuo on päässyt tämän hetken luottoasuksesi!
  Mun koko kevän luottoasu on ollut harmaa ohut ja super pitkä neuletakki, joten sen voisi vaihtaa pikku hiljaa vaikka kesäisemmäksi huiviksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari että kommentoit! :) Neuletakit on myös omia lemppareitani, mutta kesällä huivit ovat kyllä tervetullutta vaihtelua!

   Poista
 4. Oh, olen unohtanut tuon kokonaan! Näyttää kyllä hyvältä sun päällä!!

  VastaaPoista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)