Kurkistus olohuoneeseemme

-
*Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Habitatin kanssa
*Postaus sisältää syvälinkkejä
Kuten joku ehkä muistaakin, muutimme Johnnyn kanssa pari kuukautta sitten Espooseen. Uuden asunnon sisustaminen on ollut työn alla muutosta asti ja olin tosi iloinen, päästessäni mukaan Indiedaysin ja Habitatin kampanjaan.

Kävin viime viikolla myymälävierailulla Espoon Habitat-liikkeessä ja sain vierailun yhteydessä käyttööni lahjakortin, jonka avulla pääsin ostamaan kotiimme muutaman mieluisan esineen.

id nosto

Sohvan keskellä olevat koristetyynyt ovat Habitatista, mallin nimi on Aloise (32€/kpl)

Habitat on Eurooppalainen sisustusketju, joka tunnetaan erityisesti innovatiivisesta, funktionalistisesta ja modernista designistaan. Liikeketjun perusti aikoinaan nuori mies nimeltään Terence Conran, joka avasi ensimmäisen Habitat-liikkeen Lontooseen 1960-luvulla.

Vuonna 1992 Habitatin osti Ikean perustanut Kampradin perhe, omistajan vaihto ei kuitenkaan vaikuttnut millään lailla Habitatin arvoihin. Myymäläketjun arvojen ydin perustuu edelleen Conranin kuulusiin sanoihin "hyödyllinen voi olla kaunista ja kaunis edullista".
Vuonna 2011 Manner-Euroopan liiketoiminnot myydään ranskalaisyhtiö CAFOMille, joka haluaa herättää henkiin alkuperäisen esteettisyyttä, innovaatiota ja käytännöllisyyttä sekoittavan konseptin.

Liikkeessä asioidessa huomaa, että muotoilussa on poimittu inspiraatiota pohjoismaisen designin lisäksi, myös aasialaisesta muotoilusta. Tällä hetkellä Habitatin tarjonnassa on runsaasti pelkistettyjä ja selkeälinjaisia huonekaluja, joiden värit vaihtelevat vaaleasta puunväristä, valkoiseen ja mustaan. Myös metallinsävyjä ja marmoria, on käytetty tuotteissa jonkin verran.Puiset Dani-tarjottimet (7,90€/kpl)

Habitat nostaa esiin trendikkäitä ja nykyaikaisia sisustusratkaisuja. Itse innostuin erityisesti heidän valaisimistaan, joissa monella on perinteisen "on/off" napin sijaan, kosketukseen reagoiva runko. Esimerkiksi lappu, joka näkyy alla olevassa kuvassa tulee päälle ja sammuu niin, että runkoa koskettaa sormella jostain kohtaa. Kosketuksen avulla on myös mahdollista säätää lampun valovoimakkuutta.

Espoon Habitat-myymälässä asioidessani, tykästyin valaisimien lisäksi siellä myytäviin sohviin ja lepotuoleihin, joiden muotoilussa on ulkonäön lisäksi, huomioitu mukavuus.

Myymäläketjun tarjontaan kuuluu huonekalujen ja valaisimien lisäksi, myös paljon muuta.
Habitatista löytää tällä hetkellä yllämainittujen lisäksi, muun muassa erilaisia tekstiilejä, kylpyhuonetarvikkeita ja kauneustuotteita. Lähitulevaisuudessa liikkeisiin on myös tulossa lastenhuonekalumallisto.Kuvassa näkyvä lampun runko ja varjostin Habitatista.
Varjostin on nimeltään JACKS
Runko nimeltään HELIX

Lopuksi olen vielä koonnut kollaasin TOP6-suosikkituotteeni Habitatin nettisivuilta.

Tässä vielä suoralinkit tuotteisiin:
Sohva, Norsu, Tyyny, Lamppu, Lepotuoli, Pöytä

Indiedaysin ja Habitatin kampanjan kautta, pääsen tarjoamaan teille 15% alennuskoodin Habitatin uudistuneeseen verkkokauppaan. Alennuksen saatte käyttämällä koodia "kesa2016". Koodi on voimassa kesäkuun loppuun asti. -15% alennus on ihan tuntuva, vaikkapa uutta sohvaa tai ruokapöytää ostaessa. Käykää siis ihmeessä tutustumassa Habitatin nettikauppaan. Pääsette heidän sivuilleen tästä!

Minkälaisia kokemuksia teillä on Habitatin tuotteista?
Mitä värejä te tykkäätte käyttää sisustaessanne kotianne?


x: Nessa 

2 kommenttia

  1. Ooo ihania juttuja olet poiminut. Habitat on ihana myyymälä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enni! :) Joo niinhän se on, sieltä löytyy vaikka mitä.

      Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)