Mietteitä hääkampauksestani ja Elnettin tekemät prinsessakiharat

-

*Postaus tehty yhteistyössä Indiedaysin ja L´oréal Elnettin kanssa!
Moni teistä onkin varmasti jo kuullut, että lauantaina järjestettiin Indiedaysin inspirationday tapahtuma Suvilahden Kattilahallissa. Tilaisuuteen oli kiva osallistua ja ilokseni pääsin sen yhteydessä myös osallistumaan Indiedaysin ja  L´oréal Elnettin kampanjaan, toimimalla tapahtumassa Elnettin hiusmallina.

Elnettillä oli Indiedaysin päivätapahtumassa oma piste, jossa vieraiden oli mahdollista käydä laitattamassa itselleen toiveensa mukainen pikakampaus. Minulla oli päivätapahtumassa ylläni hopeinen paljettimekko ja boho-vivahteinen pitsineule, mutta halusin paljettimekosta huolimatta, antaa asustani rennon yleisvaikutelman. Pyysin siis kampaajaa tekemään minulle jonkinlaiset nätit  ja huolettomat kiharat, sekä kiinnittämään hiuksiini mukana tuomani klipsipidennykset.

Hiustenlaiton parhaisiin puoliin kuuluu mielestäni juuri se, että kampauksella on mahdollista vaikuttaa siihen yleisvaikutelmaan, jonka yllä oleva asu antaa.  Oikeanlaisella kampauksella ja asusteilla, saa esimerkiksi yksinkertaisesta mekosta juhlaan sopivan, ja toisaalta myös vähän juhlavammasta mekosta arkeen soveltuvan.Kampaaja aloitti kiharoiden tekemisen suihkuttamalla hiuksiini Elnettin hiuslakkaa. Hiuslakka lisää hiuksien rakennetta, mikä auttaa kiharoita pysymään siistinä pidempään. Tämän jälkeen kampaaja kävi hiukseni läpi pienissä osioissa, kihartaen suortuvat sauvakihartimella. Lopuksi hän suihkutti kiharoiden päälle lakkaa ja harjasi ne kevyesti läpi, saadakseen kiharat aukeamaan kunnolla.
Kiharat pysyivät siistinä koko päivän kosteasta säästä huolimatta ja ne saivat mukavasti kehuja päivän aikana.

Elnettin pisteeltä sain myös inspiraatiota ensi kesän hääkampaukseeni. Olen ajatellut, että minulle tulee hääpäivänäni samanlaiset kiharat, kuin minulla on alla olevassa kuvassa. Kiharoiden lisäksi hiuksiini tulee jonkinlainen näyttävä boheemi letti, johon pystyy upottamaan pieniä valkoisia kukkia. Häämekkoni on prinsessa-tyylinen, joten kampaukseksi ei mielestäni sovi perinteinen nuttura tai vastaava kampaus, jossa hiukset ovat kokonaan ylhäällä. Olen tällä hetkellä tosi innoissani häistä, en millään malttaisi odotaa vielä reilua vuotta!


id nosto

Postauksen kuvista kiitos Ennille!

Iso kiitos vielä L´oréal Elnettin tytöille kauniista kampauksesta ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
x: Nessa

8 kommenttia

 1. Kampauksesi oli niin kaunis ja kiharat pysyivät hyvin!

  VastaaPoista
 2. Wau ihanat hiukset! Nuo kiharat sopivat taatusti häihin :-)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Tulipa nätti kampaus! Nyt kun omat hiukset rupeaa olemaan jo puolipitkät on mulla välillä hankalaa saada keksittyä kunnon tapoja laittaa nämä. Yleensä hiukset onkin suorana tai ponnarilla. Ja kun hiukset on luonnonkiharaa ja paksut, on niiden laitto aika vaivalloista. Pitäisi kehittää jotakin kivaa näillekin. :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna! Tunnistan niin hyvin tuon mistä kerrot. Olen itsekin melko laiska hiusten laittaja ja hiuksia tuleekin pidettyä pitkälti samanlaisilla "kampauksilla" kuin kuvailet kommentissasi. Toisaalta jos sinulla on luonnostaan kiharat ja paksut hiukset, niin voisi kuvitella, etteivät hiuksesi välttämättä edes kaipaa hirveästi laittamista! ;)

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)