Empties - huhtikuu

-
Olen päättänyt uusia tapaani esitellä teille tuotteita täällä blogissa.
Tähän asti olen heti uutuustuotteet saatuani tehnyt postauksen, jossa esittelen tuotteen, kerron minkätyyppiselle iholle se on tarkoitettu ja minkä tyyppisiä tuloksia se lupaa. Hyvä puoli tässä tavassa on ehdottomasti se, että pystyn nopeasti vinkkaamaan teille pian markkinoille tulevista uutuustuotteista.
Esittelytavan huono puoli on toisaalta, etten itse vielä siinä vaiheessa ole kerennyt kokeilemaan tuottetta tarpeeksi pitkään, pystyäkseni kertomaan teille siitä oman mielipiteeni. Tästä johtuen te jäätte paitsi kuluttajan näkemyksestä ja saatte vain ja jonkinlaisen "mainoksen" tuotteesta.

Nyt olen siis ajatellut muuttaa tätä systeemiä sillä tavoin, että esittelen tuotteet teille vasta sen jälkeen, että olen käyttänyt ne loppuun. Muutokseen päädyin siitä yksinkertaisesta syystä, että haluan oikeasti tietää, mitä teille esittelen. Ensivaikutelmani kasvovoiteesta saattaa esimerkiksi olla negatiivinen, koska ihoni reagoi uusiin tuotteisiin lähes poikkeuksetta puskemalla epäpuhtauksia pintaan. Ihollani kestää pari/kolme viikkoa tottua uuteen tuotteeseen ja vasta sen jälkeen, pystyn oikeasti sanomaan, jos tuote sopii minulle tai ei.

Blogissani tulen jatkossa myös arvioimaan sellaisia tuotteita, joihin en ole tykästynyt.
Teidän on kuitenkin tärkeä muistaa kaikkien tuotteiden kohdalla, että jokaisella meistä on vähän erilainen iho. Tuote joka ei toimi minulla, saattaa siis toimia ihan hyvin jollakin toisella henkilöllä.

Minun ihotyyppini on pintakuiva sekaiho.Hutikuun aikana käytin loppuun seuraavat tuotteet:

* Emma S. kosteuttava silmänympärysgeeli
* Makiash - Mascara Volume & Lenght
* MAC - Prep + Prime huulille


Makiash Volume & Length-mascara
Hinta: 16,75€

Tuotelupaus:
 

* Lisää ripsiin voluumia, pituutta, kihartaa ja erottelee ripsiä
* Veden kestävä
* Pysyy siistinä koko päivän
* Ripsiväri ei paakkuunnu

* Kosteuttava ja hoitava vaikutus

* Hajusteeton

Mielipiteeni tuotteesta:  
Mielestäni tuote pidensi ripsiäni huomattavasti, eikä se paakkuuntunut käytössä. Minulta ollaan itseasiassa tultu pariin otteeseen kysymään, jos minulla on ripsienpidennykset sinä aikana, kun olen käyttänyt tätä mascaraa.
Ripseni ovat luonnostaan aika suorat, eikä ripsiväri saanut niitä sen kummemmin kihartumaan. Kiharsin siis ripseni normaaliin tapaan ripsienkihartimella.
En ollut tullut ajatelleeksi, että ripsiväri olisi vedenkestävä, sillä se irtosi pesun yhteydessä yhtä helposti, kuin tavallinen ripsari. Tämä on minusta iso plussa, sillä en voi sietää silmien hankaamista. 
Pienenä miinuksena täytyy tosin todeta, että ripsiväri varisee alaripsiltäni hieman päivän aikana.Emma S. - kosteuttava silmänympärysgeeli
KICKS: muistaakseni noin 17€

Tuotelupaus:

Kevyt ja helposti levittyvä silmänympärysgeeli, joka sekä viilentää, että kosteuttaa silmänympärysihoa. Sisältää Hyaluron-happoa joka kosteuttaa, sekä kofeiinia jolla on kiinteyttävä vaikutus. Tuote on hajusteeton.

Mielipiteeni tuotteesta:
Olen kuullut tästä tuotesarjasta todella paljon hyvää, joten odotukseni olivat korkealla tämän tuotteen suhteen. Silmänympärysgeeli osoittautui kuitenkin pienimuotoiseksi pettymykseksi.
En huomannut sen käytön aikana mitään viilentävää vaikutusta, eikä se laskenut turvotusta silmieni ympäriltä. Kiinteytystä ihoni ei ihan vielä tarvitse, joten siihen kohtaan en osaa ottaa kantaa. Tätä tuotetta en siis luultavasti tule ostamaan uudestaan, mutta saatan vielä kokeilla jotain muuta Emma S. tuotesarjan tuotteista tulevaisuudessa.


MAC PREP + PRIME
Stockmann hinta: 19€

Tuotelupaus:

Huulia kosteuttava ja tasoittava pohjustustuote, väritön, korostaa huulten muotoa.

Mielipiteeni tuotteesta:

Olen aina pitänyt MAC:n tuotteista, ja niin pidin myös tästä huulten pohjustusvoiteesta.
Minulle isoin plussa tämän tuotteen kohdalla on, että huulipunani pysyy huulilla huomattavasti paremmin tämän tuotteen kanssa, kuin ilman tuotetta. Koen sen myös tasoittavan huulteni pintaa sillä tavoin, että huulipuna levittyy tasaisesti siitä huolimatta, että huuleni usein ovat kuivat ja rohtuneet.
Tämä tuote on hieman liian kallis opiskelijabudjetilla elävän ihmisen meikkipussiin, jos sitä aikoo käyttää arjessa. Suosittelenkin sitä siis käytettäväksi hieman hienommissa tilaisuuksissa, esimerkiksi juhlameikkia tehdessä. Toinen pieni miinus tässä tuotteessa on se, että pohjustusvoide on hieman liian kapea siihen putkeen, jossa se myydään. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pohjustusvoide katkeaa ensimmäisten käyttäkertojen aikana, ja vaikeuttaa tuotteen käyttöä jatkossa.


Seuraavassa tuotearvionnissa, ajattelin kertoa kokemuksiani näistä tuotteista:
*ACO Special Care
- Protecting Body Cream, Very Dry & Sensitive Skin
* Boreas - käsivoide
* Schwartzkopf Essence Ultime - Volume&Fullness schampoo ja hoitoaine
*
Exuviance Cover Blender - Skin Caring Foundation

Mitä mieltä olette uudistuksestani, onko uusi systeemi teistä hyvä vai huono juttu?
x: Nessa

2 kommenttia

 1. Mä oon kans tykästynyt tuohon MACin huulten pohjustusvoiteeseen ja vaikka se käy lompakolle kalliiksi, ostan heti uuden vanhan loppuessa. Käytän melkein päivittäin huulipunaa ja mikään muu tuote ei ole ollut noin hyvä pohjustamaan kuin tuo. MUTTA isoksi (jättimäiseksi) miinukseksi sanon myös sen katkeamisen....Mulla on katkennut tuo kolme kertaa ja kerran olen mennyt jo reklamoimaan tästä syystä. Yksi myyjähän väitti että kenelläkään muulla ei ole ollut samanlaista ongelmaa ja syy on siis minussa ja siinä että kannan tuotetta laukussani (?!?!?!) :---D helpottavaa kuulla, että en oo ainoa kenelle näin on käynyt! En oo siis hullu, kuten se myyjä sai mut tuntemaan haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä ihmettä, että se katkeaa koska kuljetat sitä laukussa? :D
   Et ole ainoa jolla tuo tuote katkeaa, täytyy tosin todeta täälläkin puolella ruutua että kiva kun kerroit, että sulla on ollut sama ongelma kuin mulla. Tosi turhauttavaa, vaikka ihana tuote onkin!

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)