#BID2016

-
Viime viikon lauantaina järjestettiin Indiedays Inspiration day tapahtuma Suvilahden Kattilahallissa. Tapahtumassa oli mukana ennätysmäärä yhteistyökumppaneita ja sen myös huomasi laajasta kirjosta esittelypisteitä, joissa sai käydä tutustumassa tuotteisiin. 

Tilaisuudessa oli muun muassa mahdollisuus käydä laitattamassa itselleen pikakampaus L´oréal Elnettin pisteellä, päivittää meikkiään ammattilaisen avustuksella, maistella Cloettan uutuus-suklaata, osallistua etelänmatkan arvontaan Olympuksen pisteellä, tutustua Nutisalin uusiin, kuivapaahdettuihin ja maustettuihin cashew-pähkinöihn, sekä maistella Kopparbergin kesän-uutuuksia.

Cloettan Crunchy mango-suklaa oli ihan mielettömän hyvää, joten odotan innolla sitä että se tulee kauppoihin. Pidin myös Kopparbergin uutuuksista, mutten muista minkä verran alkoholituotteista saa puhua blogissa, joten en sano aiheesta sen enempää.

Tapahtumaan osallistui myös useampi kansainvälisesti menestynyt bloggaaja, bongasin tilaisuudessa muun muassa ruotsalaisen Kissie-blogin pitäjän.

Verkoistoitumisen ja yhteistyömahdollisuuksien selvittämisen lisäksi, nautin toisten bloggaajien ja Indiedaysin työntekijöiden kanssa juttelusta ja kuulumisten vaihtamisesta. Siitä huolimatta, että tilaisuus kestää lähes koko päivän, tuntuu aina että aika loppuu kesken. Olisi niin paljon ihmisiä, joiden kanssa mielellään jutustelisi pidempäänkin!


Kuva: Ville Malja


Kuva: Pauli Siuruainen

Ylläni olevat vaatteet:
Mekko: Mango
Pitsineule: New Yorker


Kuva: Ville Malja


Kuva: Ville Malja


Kuvaaja: Ville Malja

id nosto

Tilaisuus oli kokonaisuudessaan hyvin järjestetty ja tunnelma lämminhenkinen. En malta odottaa syksyä ja Indiedaysin seuraavaa tilaisuutta! :)

x: Nessa

2 kommenttia

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)