Hei olen espoolainen

-
Eilen alkoi ensimmäinen päiväni Espoolaisena. Saimme avaimet uuteen asuntoon viime viikon torstaina, tulimme siivoamaan kämpän perjantaina ja siirsimme kaikki tavaramme lauantaina. Itse olin muuttopäivänä 38 asteen kuumeessa ja koska ruuminlämpötilani tavallisesti pyörii siinä 35,6 asteen kieppeillä, olin aika heikkovointinen. Onneksi äiti oli mukana muuttamassa, hän nosteli laatikoita pois sylistäni sitä mukaa, kun huomasi että kannoin niitä.

Muutto on aina oma urakkansa ja tälläkin kertaa tavaran määrä pääsi yllättämään. Meillä Johnny on se joka kerää tavaroita ahkerammin, minun ongelmani on ehkä pikemminkin se, että hankkiudun tavaroista turhan nopeasti eroon ja harmittelen jälkeenpäin. Onko tuttua jollekin toisellekin?

Uudessa asunnossamme ei juurikaan ole enemmän neliöitä kuin edellisessä, mutta tilaa tuntuu siitä huolimatta olevan huomattavasti enemmän. Olen aika mielikuvitukseton sisustaja, joten tulee kestämään jonkin aikaa, ennenkuin asunto oikeasti näyttää kodilta. Toisaalta, minne tässä on kiire?Kuva: Julian Schröpel

Torstaina edessä on taas Turku-päivä, olen menossa kirjoittamaan tentin ympäristöoikeudessa. Juttelin muutaman koulukaverin kanssa luennon jälkeen siitä, ettei kukaan ollut päässyt läpi tentistä viime tenttitilaisuudessa (tentin kirjoitti silloin neljä henkilöä). Tämän tentin tekee luultavasti haastavaksi se, että materiaalia on vain reilu kolmesataa sivua, kysymyksissä mennään siis yksityiskohtiin. Sellaisia tenttejä meidän tiedekunnassamme on aika harvoin. Ajattelin tänään yrittää koluta läpi viimeiset neljäkymmentä sivua ja keskittyä huomenna kertaamiseen ja yksityiskohtien oppimiseen. Täytyy kyllä sanoa, että tentti jännittää hieman!

Käyn tällä hetkellä myös kymmenen opintopisteen kurssia lasten oikeudessa. Aihe on kiinnostava ja meiltä odotetaan kurssilla keskusteluun osallistumista. Kurssilla puhutaan englantia, mikä tietenkin tuo hieman haasteita, mutta uskon oppivani kurssilta paljon osittain sen takia. Katsotaan saisinko tästä kurssista jonkin aiheen kandiini.

Toivottavasti teillä on lähtenyt viikko mukavasti käyntiin!

x: Nessa

2 kommenttia

 1. Niin keväisen raikas kuva!

  Auringnsäteitä viikkoosi!

  -Isla

  Tsekkaapas kirjoitukseni pahan puhumisesta selän takana, mikäli ehdit!
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Isla! :) Käyn ehdottomasti tsekkaamassa tekstisi!

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)