A photoshoot with pink balloons and a DIY tip

-
 id nosto

 Kuvat: Camilla Bloom (nettisivuille pääset tätä lausetta klikkaamalla!)


Kävin joulukuussa Ruttopuistossa, kuvaamassa Camillan kanssa nämä hyvin tyttömäiset asukuvat. Kuvauksista opin myös hauska DIY-vinkin, jonka haluan jakaa kanssanne. Ylläni oleva hame, ei nimittäin oikeasti ole hame, vaan pitsiverho.

Tehdäkseen hameen, Camilla taittoi pitsiverhon kaksin kerroin, pujotti satiininauhan taitoksen alta ja kiinnitti hameen vyötäröni ympärille solmimalla satiininauhan päät yhteen. Tämän jälkeen hän peitti verhon päällä olevan taitoskohdan, solmimalla vyöräröni ympärille kuvassa näkyvän kimaltelevan vyön.

En ole mitenkään erityisen lahjakas do it yourself-tyyppisissä jutuissa, mutta tämän hameen teosta uskoisin jopa selviäväni. Täytyy ehdottomasti kokeilla joskus itsekin!

Mitä mieltä olette kuvista ja hameesta?

Aurinkoa päiväänne!
x: Nessa

6 kommenttia

 1. Tosi upeita kuvia!! Ihana diy vinkki :) täytyypä testata joskus❤️

  VastaaPoista
 2. Tarkoitit vissiin muutama kuukausi sitten, eikö tästä kuvauksesta ollut kuvia jo ennen vuodenvaihdetta? :) Sitä piti kysyä, että teetkö kuvauksia toiminimellä vai jonkun mallitoimiston kautta vai muuten vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, en edes tajunnut että tästä kuvauksesta on kerennyt kulumaan niin pitkän aikaa.:) Teen kuvauksia ihan harrastusmielessä eri kuvaajien ja meikkaajien kanssa.

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)