Raakakakku workshop

-
*Postaus tehty yhteistyössä Greenstreet.fi:n ja Vilfa Suomen kanssa


Pääsin viime viikolla harjoittelemaan raakakakkujen valmistusta Ruplassa järjestetyssä raakakakku workshopissa. Workshopin tarkoituksena oli raaka-herkkujen valmistuksen lisäksi, testata Vilfa tuotesarjan uutuus blenderiä.

Greenstreetin järjestämät tempaukset olivat minulle tuttuja jo ennen tilaisuutta, sillä olen osallistunut heidän järjestämään raakasuklaa workshopiin, sekä virtuaaliseen Voima Minä-valmennuskurssiin.
Yhteistyöt Greenstreetin kanssa ovat poikkeuksetta olleet todella antoisia ja positiivisia kokemuksia, joten lähdin tähänkin tilaisuuteen iloisin ja odottavin mielin.

Postauksen kuvat Jani Karsson

id nosto

Raakakakku workshopissa tehtiin työtä pareittain, ja jokaiselle parille jaettiin oma raakakakkuohje. Ilokseni sain jälleen tehdä  yhteistyötä Ennin kanssa.

Tilaisuuden alussa saimme kuulla raakakakkujen terveysvaikutuksista, miksi kakku on terveellinen, eikä tavallinen herkku muiden joukossa. Meille esiteltiin myös kakkujen tekoon tarvittavat raaka-aineet ja kerrottiin niiden funktio.

Kakkureseptejä taisi alunperin olla neljä erilaista, mutta muunneltiin kaikki ohjeita sen verran, ettei meillä loppujen lopuksi ollut yhtäkään samanlaista kakkuparia.
Enni ja minä saatiin resepti basilika-suklaa raakakakkuun, mutta päätettiin vaihtaa basilika minttuun.

Koska raakakakun valmistus pistää blenderin koville, on sen tekoon käytettävän blenderin oltava tehokas. Workshopissa meillä oli tosiaan käytössä Vilfan blenderit ja tuotesarjan suomalainen edustustiimi kehotti meitä laittamaan blenderit koville. Vilfan tuotteilla on kymmenen vuoden takuu, joten blenderin tulisi kestää aika monen raakakakun valmistus.


Workshop oli mukava kokemus ja kakut onnistuivat hyvin. Erityisesti pidin kakkujen pehmeästä ja kermaisesta koostumuksesta sekä siitä, että pieni pala riitää makeanhimon poistamiseen. Tuntui myös mukavalta syödä kakkua, joka sisältää terveellisiä ainesosia.

Tilaisuuden päätteeksi saimme maistella kakkuja ja ottaa mukaan kotiin sen, mitä emme syöneet paikan päällä.

Workshopin käytyäni olen melko varma siitä, että pystyisin tekemään onnistuneen raakakakun myös kotioloissa. Opastus oli perusteellista ja kannustavaa.

x: Nessa

Ei kommentteja

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)