Photoshoot - Katja Pikova

-
id nosto

Mekko - 2OR+BYYAT (kuvauslainassa!)
Nahkainen vyö - 2OR+BYYAT (kuvauslainassa!)
Cashmere takki - 2OR+BYYAT (kuvauslainassa!)
Lierihattu - Monki
Nilkkurit - Kirpparilta

Kävin viime viikon perjantaina Kaivopuistossa, kuvaamassa nämä asukuvat yhdessä valokuvaaja Katja Pikovan kanssa. Saimme kuvauslainaan ylläni olevat vaatteet Fredrikinkadulla sijaitsevasta 2OR+BYYAT liikkeestä. Mielestäni tuo mekko on upea, siinä on asennetta, mutta päällä se tuntui ilmavalta ja kevyeltä.

x: Nessa

3 kommenttia

 1. Sulla on kyl niin mukava blogi. Sun iho näyttää tosi hyvältä :) mitä tuotteita käytät puhdistukseen ja rasvaukseen ja minkälainen ruokavalio sul on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Käytän meikinpoistoon ACO Ultra soft cleansing milk, joka on tarkoitettu kuivalle iholle, ja iltaisin kosteutan kasvojeni ihon Clinique 3-step skin care kosteusvoiteela.
   Kuorin ihoni noin kaksi kertaa viikossa iholle tarkoitetulla karhealla hanskalla. Jos ihoon alkaa muodostua epäpuhtauksia on mun tapana käyttää siihen ACO:n Rebalancing cleansing foam (syväpuhdistava vaahto) + ranskasta ostettua Caudalie Paris - detox naamiota.
   Yritän jättää ihon rauhaan siinä mielessä, etten puristele mitään äppyjä vaan annan niiden hävitä itsestään.
   Syön periaatteessa kaikkea paitsi punaista lihaa, pyrin päivittäin syömään kaksi lämmintä ateriaa + paljon marjoja, kasviksia, vihanneksia ja hedelmiä. Juon myös runsaasti nestettä ja pyrin nukkumaan tarpeeksi pitkiä öitä.:)

   Poista
  2. Anteeksi että vastauksessa on niin huono kieli, kirjoitin viestin vähän kiireessä, enkä ehtinyt lukaista sitä läpi! Toivottavasti saat selvää.:)

   Poista

Otan ilolla vastaan kommentteja kaikilta! :)